به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمصطفی آذرکیش در مراسم افتتاحیه بیست و سومین اردوی دانش آموزان عشایر کشور، گفت: خدا را شاکرم که توفیق حضور در جمع دانش آموزان عشایر، مردمانی با اخلاص، صادق و شجاع را در جوار حرم ملکوتی حضرت علیبنموسیالرضا (ع) پیدا کردم و سلام وزیر آموزش و پرورش را خدمت شما دانش آموزان عزیز و نیز بزرگ مردان و اسطورههای بزرگ عشایری که همواره برای ساختن و دفاع از کشور حضور پررنگ داشتهاند را ابلاغ مینمایم.
وی افزود: در حال حاضر بالغ بر ۲۲۰ هزار دانش آموز عشایر در کشور مشغول به تحصیل هستند که به طور ویژه از تمام معلمانی که آموزش این عزیزان را بر عهده دارند، تشکر میکنم.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش در این مراسم گفت: ایجاد اتحاد و وفاق ملی بین اقوام، ارتقا مهارتهای آموزشی، زندگی و بهداشتی، تمرین باهم زیستن و بسیاری از یافتههای پژوهشی در سراسر دنیا از دستاوردهای تربیتی برگزاری اردوهای این چنینی بوده که به عنوان بزرگترین مداخله سازمان یافته در فضای زندگی دانش آموزان پس از برنامه روزانه مدرسه در حوزههای مختلف قابل توضیح است.
وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، توانمندسازی دانش آموزان مناطق روستایی، عشایری، کوچ نشین و مناطق محروم با بهره گیری از فرصتهای تعلیم و تربیت با کیفیت و متنوع هدف گذاری شده است و اردوها که بخشی از نظام تعلیم و تربیت ما را تشکیل میدهند یک ابزار مؤثر برای رشد و شکوفایی استعدادهای شما است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از برنامههایی که در وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری هستیم ایجاد شبکهای از محیطهای یادگیری مانند پژوهشسراها، کانونها و اردوگاهها و نیز حضور شما در این فضاها و برنامهها در راستای تربیت متوازن، جامع و تمام ساحتی است.
وی در ادامه افزود: بهره مندی هوشمندانه از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی را در دستور کار داریم تا بتوانیم برای رسیدن به دانش آموزان تراز انقلاب و سند تحول از روشهای مختلف تعریف شده در اسناد بالادستی استفاده نمائیم.
آذرکیش در پایان گفت: از تمام عزیزانی که با تاکید بر تعمیق باورها زمینه تقویت و پایداری هویت ملی و دینی دانش آموزان را ایجاد کردند، تشکر میکنم؛ به یاد داشته باشید که مادر این اردو میخواهیم با هم بودن و کار تیمی را تجربه کنیم و یکی از مزیتهای این اردوها امکان به روزآوری خلاقیتهای نهفته و شناسایی ظرفیتها در دانش آموزان است.