اراک- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کسری ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور گفت: تولید انرژی تجدید پذیر برنامه اولویت دار صاحبان صنایع مرکزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی عصر پنجشنبه در نشست نمایندگان واحدهای صنعتی شهرک صنعتی ایبک آباد اراک، اظهار کرد: میزان آب مصرفی هر فرد در ایران ۲۵۰ لیتر است و این در حالی است که این مهم در نرم جهانی ۱۲۰ لیتر است که به طور میانگین در ایران ۲ برابر نرم جهانی آب مصرف می‌شود.

وی افزود: با این روند چالش آب بسیار جدی است و باید در حوزه صنعت، شرب خانگی و کشاورزی تدابیری اندیشیده شود چرا که منابع بسیاری است اما فرهنگ مصرف آن به درستی در جامعه آموزش داده نشده است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در خصوص میزان مصرف آب توسط واحدهای صنعتی گفت: سیاهه ورودی آب و خروجی فاضلاب‌ها در شرکت شهرک‌های صنعتی باید استخراج شود همچنین میزان ورودی آب و خروجی فاضلاب نیز باید مشخص شود.

ابراهیمی، لازمه رفع مشکلات واحدهای صنعتی را تعامل و هم‌افزایی مسئولان اجرایی و بخش خصوصی دانست و گفت: اکنون چالش پیش روی صنایع موضوع نقدینگی بوده و متأسفانه منابع مالی دولت برای حمایت بسیار محدود است از این رو در این راستا بهره گیری از شیوه‌های جدید و مدیریت شده ضروری است.

وی ادامه داد: ایجاد یک کنسرسیوم صنعتی در استان می‌تواند راهگشا باشد تا برای تأمین تسهیلات سرمایه گذاری شود البته استفاده از ظرفیت صندوق حمایت از صنایع کوچک در استان نیز باید بکار گرفته شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ارتباط با ورودی شهرک صنعتی و زیرگذر مقرر است روز شنبه نشستی با حضور فرماندار و مدیرکل راه و شهرسازی برگزار و تصمیم گیری شود، چرا که در این بخش معارض وجود دارد و باید تعیین تکلیف شود.

ابراهیمی افزود: همچنین در اراضی که در حریم شارعه عمومی، مسیر کانال‌های آبرسانی و خطوط انتقال برق قرار می‌گیرند حاکمیت موظف است حق و حقوق افراد را پرداخت کند.

تأمین زیرساخت‌های واحدهای صنعتی برای استمرار تولید

ابراهیمی با بیان اینکه نباید چرخ تولید از ریل خارج شود, افزود: تولید استان پایدار باشد از این رو باید زیرساخت‌های لازم را در راستای تسهیل و استمرار تولید و کسب و کار در این استان فراهم کرد.

وی افزود: قطع مازوت‌سوزی نیروگاه شازند یکی از مطالبات جدی استان بود که خوشبختانه پس از گذشت دو ماه، روز گذشته در کارگروه آلودگی هوا به تصویب رسید که این مهم به جهت همگرایی بین مجمع نمایندگان و مدیران استان و انتقال مسائل به سطح کلان و رئیس جمهور محقق شد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی انرژی و آب را دو چالش مهم عنوان کرد و گفت: کشور با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق مواجه است چراکه تقاضای مصرف زیاد است و این مهم به طور حتم تشدید خواهد شد بنابراین صاحبان واحدهای صنعتی باید برای تولید انرژی تجدیدپذیر اقدامات لازم را انجام دهند.