برنامه «باشگاه امید» از تولیدات شبکه تلویزیونی امید است که همه اعضای تحریریه آن از نوجوانان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه «باشگاه امید» از تولیدات شبکه تلویزیونی امید و به تهیه‌کنندگی محمد دولتی و کارگردانی هانیه سمندری برنامه‌ای است که به نوجوانان اختصاص دارد. اجرای این برنامه را محمد میرزازاده، فاطمه محمدی‌فر و کیان داودی‌آزاد برعهده دارند.

محمد دولتی تهیه‌کننده «باشگاه امید» در توضیح بخش‌های گوناگون این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: برنامه «باشگاه امید» با تیم تحریریه متشکل از نوجوانان، محتوایش را پیش می‌برد و از هشت بخش متفاوت تحت عناوین «وقت‌های تلف‌نشده»، «کار خودته»، «امیدیا»، «مردم چی می‌گن؟»، «قهرمان امید»، «نوساز»، «دوربین امید» و «مسابقه برخط» تشکیل می‌شود.

وی افزود: «باشگاه امید» در ۵۲ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای به مدت ۳ ماه و در روزهای شنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت ۲۰ به صورت زنده از شبکه امید پخش می‌شود.

دولتی در ادامه نقطه تمایز برنامه «باشگاه امید» با سایر برنامه‌های تولید شده نوجوان‌محور، از گذشته تا به امروز را داشتن بستری در فضای مجازی تحت عنوان (پاتوق) عنوان کرد و افزود: این بستر برای فعالیت و مشارکت بیشتر نوجوانان طراحی شده است که همزمان با شروع رسمی برنامه در روز سه شنبه هشتم آبان از آن رونمایی شد.

وی ادامه داد: برنامه تلویزیونی «باشگاه امید» با هدف تشکل داری به معنی حضور و فعالیت جمعی از بچه‌های مستعد و علاقه‌مند به حوزه هنر و رسانه راه‌اندازی شد و در مجموع باشگاهی رسانه‌ای محسوب می‌شود. ایده این باشگاه یک عقبه پنج الی شش ساله دارد که در آن زمان جریانی راه اندازی شد که قرار بود در حوزه هنر و رسانه تشکل داری کند و کسانی که علاقه‌مند در حوزه‌های فیلمسازی، خبرنگاری، سواد رسانه‌ای و … بودند برایشان فضای استعدادیابی فراهم شود.

دولتی با بیان اینکه این برنامه تا کنون سه فصل خود را پشت سر گذاشته است، افزود: برنامه فصل چهارم «باشگاه امید» پیش‌تولید و طراحی‌های خود را از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ آغاز کرد تا در نهایت از ابتدای آبان به آنتن رسید.

این تهیه کننده در معرفی بخش‌های متنوع این برنامه گفت: بخش مصرف فرهنگی این برنامه به معرفی کتاب، فیلم، پادکست و مصارف فرهنگی خوب برای دانش آموزان می‌پردازد و انتخاب هر کدام از آنها توسط نوجوانان باشگاه انجام می‌شود.

وی در ادامه به بخش ویژه‌ای به نام «خاک صحنه» با فضای اجرای نمایش اشاره و بیان کرد: این بخش نیز فضای استعدادیابی دارد. نوجوانان یک نمایش را با هر موضوعی که خود انتخاب کرده‌اند، اجرا و فیلم آن را برای ما ارسال می‌کنند و اگر نمایش آنها خوب و قابلیت اجرا روی صحنه برنامه را داشت انتخاب و برای اجرا دعوت می‌شوند. هیچ محدودیتی در نوع نمایش وجود ندارد و نوجوانان در انتخاب موضوع هم آزاد هستند.

این تهیه کننده تلویزیونی در مورد بخش‌های معرفی شده این برنامه تصریح کرد: هر کدام از این بخش‌ها دارای یک میز گروهی است که نوجوانان با حضور یک راهبر یا منتور آیتم بخش خود را انتخاب و تولید می‌کنند.

وی در پایان در توضیح ساعات و روزهای پخش این برنامه یادآور شد: این برنامه در چهار قسمت از شنبه تا سه‌شنبه از ساعت ۲۰ تا ۲۱ پخش می‌شود. در روزهای چهارشنبه هر هفته نیز آیتم «کار خودته» را ضبط می‌کنیم و پنجشنبه‌ها نیز نوجوانان «باشگاه امید» محتواهای هفته‌های بعدی را آماده می‌کنند.