به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای معاونین به ریاست رئیس دیوان عالی کشور در حوزه ریاست برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای جلسه شورای معاونین با اشاره به فرازهائی از خطبه ۷۷ نهج البلاغه گفت: "یَا دُنْیَا یَا دُنْیَا، إِلَیْکِ عَنِّی؛ أَ بِی تَعَرَّضْتِ؟ أَمْ إِلَیَّ [تَشَوَّفْتِ] تَشَوَّقْتِ؟ لَا حَانَ حِینُکِ؛ هَیْهَاتَ، غُرِّی غَیْرِی؛ لَا حَاجَةَ لِی فِیکِ؛ قَدْ طَلَّقْتُکِ ثَلَاثاً لَا رَجْعَةَ فِیهَا؛ فَعَیْشُکِ قَصِیرٌ وَ خَطَرُکِ یَسِیرٌ وَ أَمَلُکِ حَقِیرٌ" به این معنا که «ای دنیا، ای دنیا، از من دور شو. آیا خود را به من مینمایانی یا به من مشتاق شدهای؟ هنگام فریبت نزدیک مباد. هیهات دیگری را بفریب، مرا به تو نیازی نیست. تو را سه طلاق گفتهام که دیگر در آن بازگشتی نباشد. زندگیت کوتاه است و آرزویت حقیر است.» و آنگونه که از این کلام حضرت امیر استنباط میشود باید از مکر و نیرنگ دنیا به خدا پناه ببریم چراکه حب و جاه ریاست، حب ثروت، حب دنیا که در روایات آمده "رأس کُلِّ خطیئَه" است و باید مراقبت از نفس کرد و باید تهذیب نفس کرد.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری در ادامه افزود: امروز در دستگاه قضائی باید مراقبت ما از خودمان بسیار بیشتر باشد که لغزش نکنیم و خدای ناکرده در قیامت شرمنده امام و شهدا و مردم نباشیم، زیرا ما در مقابل مردم مسئول هستیم و باید عدالت را بدون مسامحه اجرا کنیم و فقط رضایت خداوند متعال را مد نظر داشته باشیم.
رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به اعزام هیئتهای بازرسی معاونت نظارت دیوان عالی کشور به حوزههای قضائی اظهار کرد: در این هیئتها از قضات شعب مختلف دیوان عالی کشور استفاده شود تا در حین نظارتها از تجارب قضات و پیشکسوت دیوان عالی کشور به بهترین وجه بهرهمند شوند و حین نظارت میدانی اشکالات و ایرادات موجود مطرح و رفع شود.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری در ادامه افزود: دقت در رسیدگیها و تسریع در آن اولویت کاری ما در دوره تحول دیوان عالی کشور است و علیرغم حجم پروندهها، قضات دیوان نهایت تلاش و سعی خود را در اجرای عدالت به کار گرفتهاند و با دقت در رسیدگی به پروندههای ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری به گونهای عمل شود که از اطاله دادرسی و گردش باطل پرونده در دستگاه قضائی جلوگیری شود.
در ادامه این جلسه رئیس دفتر و سایر معاونین به ارائه گزارش از عملکرد مجموعههای تحت مدیریت خود پرداختند.