به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی شامگاه یکشنبه در آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه در مسجد جامع تاریخی هزارساله این شهر اظهار کرد: برندسازی شهری، فرهنگ سازی و فراهم کردن شرایط برای حضور گردشگران داخلی و خارجی یکی از دستاوردهای مهم برگزاری جشنواره انار در این شهر است که رونق اقتصادی را رقم میزند و در آینده نه چندان دور، ثمرات آن مشهود است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: مسجد جامع ساوه، جزو نخستین مراکز مذهبی است که ساخته شده و دارای قدمت بالایی استکه باید از این اثر تاریخی حراست کنیم همچنین انار را به عنوان هویت و محصول شاخص ساوه معرفی و برجسته کنیم.
زندوکیلی ادامه داد: رویکرد دولت چهاردهم بهره گیری از ظرفیتهای مردمی در راستای توسعه منطقهای و محلی خواهد بود و انتخاب استانداران بومی نشانه بهره گیری از ظرفیتهای هر منطقه، برای مدیریت کشور با مشارکت مردم است و این مهم در استان مرکزی نیز در اولویت اقدامات است.
وی با بیان اینکه همه مسئولان در دوره جدید دغدغه توسعه و عمرانی کشور را دارند و در این عرصه تلاش خواهند کرد، افزود: آرامش و امنیت جامعه نتیجه رشادت افرادی است که در سنگر امنیت کشور جان خود را فدا کردند و این شور و نشاط در جشنواره مرهون رشادتهای ایثارگران است.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه جشنواره ملی انار در اقتصاد و فرهنگ تأثیرگذار است، تصریح کرد: تلاش مسئولان ساوه برای برگزاری جشنواره به منظور میزبانی افزون بر ۵۰ هزار بازدیدکننده قابل تقدیر است.
ظرفیتهای ساوه معرفی شود
امام جمعه ساوه نیز در این آئین گفت: صنعت، کشاورزی، فرهنگ بخشی از پتانسیلهای این شهرستان است و باید توسعه و معرفی شود.
حجت الاسلام رحیمی با تقدیر از برگزار کنندگان جشنواره انار گفت: تمام اقدامات باید مبنای دینی و اعتقادی داشته باشد و این جشنواره که همزمان با هفته فرهنگی برگزار شد این مهم مورد توجه ویژه بود.