رئیس انجمن علمی متخصصان بیهوشی و مراقبت‌های ویژه گفت: رشته بیهوشی در طول دو دهه گذشته با مشکلاتی مواجه بود که اگر در زمان خود به صورت عمیق بررسی می‌شد، اکنون به معضل تبدیل نشده بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا سلیمی، رئیس انجمن علمی متخصصان بیهوشی و مراقبت‌های ویژه، با ارائه پیشینه‌ای از مشکلات این رشته گفت: رشته بیهوشی در طول دو دهه گذشته با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه بود که اگر در زمان خود به صورت عمیق و دقیق بررسی می‌شد، اکنون به معضلی پیچیده تبدیل نمی‌شد.

وی استرس بالا، حجم کار زیاد و تعرفه پایین را از مهم‌ترین مشکلات این ر شته خواند و گفت: این مسائل موجب شد تا در طول زمان، نفرات برتر و شاگردان ممتاز به سراغ رشته‌هایی با استرس کمتر و درآمد بیشتر بروند.

سلیمی از انعکاس این مشکلات در طول زمان خبر داد و گفت: عدم استقبال از این رشته و خالی ماندن ظرفیت صندلی‌ها را در طول سالیان گذشته بارها منعکس کردیم که متأسفانه راهکارها منطقی، کارشناسی و مناسب نبود.

رئیس انجمن علمی متخصصان بیهوشی و مراقبت‌های ویژه با ارائه تفسیر دیگری از افزایش ظرفیت‌های این رشته گفت: متأسفانه یکی از راهکارهای غیرمنطقی برای جبران کمبود نیرو در این رشته، افزایش بی قاعده ظرفیت (از ۱۹۰ به ۲۹۰) بود؛ در حالی که ظرفیت‌های اصلی این رشته خالی می‌ماند.

وی از برگزاری نشست اضطراری با حضور حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت، در بدو مسئولیت ایشان خبر داد و افزود: در این نشست به نحوه ایجاد مشکلات تا امروز اشاره کردیم و مقرر شد، کمیته ویژه‌ای متشکل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، انجمن بیهوشی، بورد بیهوشی، سازمان نظام پزشکی، معاونت درمان وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی به منظور حل مشکلات به صورت مستمر برگزار شود.

سلیمی رشته بیهوشی را از جمله پرطرفدارترین رشته‌های حوزه پزشکی خواند و تصریح کرد: امیدوارم با ارائه راهکارهای منطقی و عملیاتی مناسب و اصلاح تعرفه‌های این حوزه، بتوانیم به احیای این حوزه کمک کنیم.