به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از بانوان عراقی و سوری از بخشهای مختلف جامعه الزهرا (س) بازدید کردند. در حاشیه این بازدید، نشست علمی «ضرورتها و الزامات حرکت در مسیر مقاومت» با تاکید بر جهاد تبیین و با تاسی از مدیریت هوشمند اسوه مقاومت حضرت زینب (س) ویژه این بانوان برگزار شد.
آیتالله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری و مریم معین الاسلام استاد حوزه و دانشگاه به عنوان سخنرانان این نشست بودند. همچنین بانوان عراقی و سوری با فریبا علاسوند استاد حوزه و دانشگاه دیدار کردند.
همچنین معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی و حجتالاسلام حامد بنکدار مدیرکل دفتر بین الملل جامعه الزهرا (س) در این نشست درباره ایجاد شبکه تعاملی در راستای تربیت بانوان فعال و توانمند و استفاده از ظرفیتهای موجود ساختاری، برنامهای و انسانی سخن گفتند.
آیتالله کعبی ضمن خوشامدگویی به بانوان فعال عراقی و سوری و تحسین آنان در عرصههای جهاد فرهنگی، اظهار کرد: ما در زمانی زندگی میکنیم که در شرایط جهاد و در راه جهاد خدا هستیم و امت اسلامی در راه جهاد خدا زندگی میکند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: عرصههای جهاد برای بانوان بسیار گسترده است، مانند جهاد خانواده که مادر بتواند وظایف خود را درست انجام دهد و تربیت درستی از فرزندان داشته باشد و برای آنها الگوی مناسبی عرضه کند. الگویی که بتواند دشمن را بشناسد و در مقابل آن بایستد.
آیت الله کعبی یادآور شد: از آنجا که امت اسلامی با یک جنگ ترکیبی روبه رو است، اساس این جنگ، جنگ معرفت و ایمان است.
مریم معین الاسلام نیز در این نشست، اظهار کرد: امروز در عرصهای هستیم که جنگ، جنگ تمدنها است و مواجهه با جهان، مواجهه گفتمانی است و نبرد واقعی، نبرد روایتها و آینده جهان معطوف به گفتمان مقاومت است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مهمترین عرصه جهاد، عرصه تبیین است، گفت: ما باید با ایجاد فضای گفتمانی، به ضرورت تبدیل اندیشههای بنیادین حضرت زینب کبری (س)، قهرمان بزرگ جهاد تبیین به اندیشه راهبردی و تبدیل اندیشه راهبردی به نقشه راهی برای مجاهد عرصه تبیین بپردازیم.
فریبا علاسوند در دیدار بانوان عراقی و سوری اظهار کرد: مقاومت امری کاملاً درون زا است و فرد در مدار سخت، مقاوم میشود. مقاومت یک راهبرد حیات است برای کسی که ناچار است زندگی کند. این سختی زمانی که با امید و عقیده حیاتبخش قرآنی «و العاقبه للمتقین» مخلوط میشود، به مقاومت هدفمند و تربیت یافته تبدیل خواهد شد.
در ادامه، بانوان فعال عراقی و سوری و فلسطینی ضمن معرفی خود به بیان دغدغهها، برنامهها و دیدگاههای خود درباره مسائل کشورهای خود، شرایط و وضعیت مردم پرداختند.