به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید عیدانی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به وقوع سیلاب فصلی در رودخانه میناب و آبگرفتگی مراکز جمعیتی و کشاورزی اطراف رودخانه تمهیداتی برای ایمن سازی با اولویت مراکز جمعیتی در بازههای شهری و روستایی در دستور کار این شرکت قرار گرفت.
وی افزود: کنترل سیلابها با تثبیت کرانهها و کنترل فرسایش و ساماندهی برداشت شن و ماسه از رودخانه و تأمین مصالح رودخانهای بهینه از رودخانه میناب از اهداف کلی طرح است.
مدیر عامل آب منطقهای هرمزگان بیان کرد: با انجام مطالعه دقیق کارشناسان به منظور اولویت بندی ساماندهی و حفاظت مناطق اطراف رودخانه، کرانههای رودخانه میناب به ۵ بازه تقسیم شد است.
عیدانی اظهار کرد: طرح عملیات اجرایی با توجه به بررسیهای انجام شده، بازهی چهارم دارای اولویت اجرایی شناخته شد و با عقد قرارداد ساماندهی رودخانه میناب عملیات اجرایی در دستور کار قرار گرفت.
وی اهداف پروژه را ایمن سازی مراکز جمعیتی اطراف رودخانه پایین دست سد میناب در محدوده غیر شهری در بازه چهارم در محدوده روستای گورزانگ تا تمپک پایین اعلام کرد.
مدیر عامل آب منطقهای هرمزگان گفت: تاکنون بیش از ۱۴ کیلومتر از دیواره ساماندهی شده و با پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی همراه است.