همدان _ اولین بوت کمپ علمی و ترویجی هوش مصنوعی با شعار (Meet AI)در دانشگاه ملایر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم محمدی منش رئیس دانشگاه ملایر عصر دوشنبه در حاشیه برگزاری بوت کمپ علمی اظهار کرد: اولین بوت کمپ علمی، ترویجی هوش مصنوعی، علم و کارآفرینی با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری و حضور و ارائه اساتید بزرگ و برجسته کشور و دانشگاه ملایر و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان علاقه‌مند به این حوزه برگزار شده. است.

رئیس دانشگاه ملایر افزود: رویداد دو روزه با هدف ترویج مباحث پایه‌ای هوش مصنوعی و کارآفرینی و ایجاد فضای پرشور و نشاط علمی برگزار شد.

وی تصریح کرد: وبه دلیل ماهیت عمومی آن، امکان حضور افراد با سطوح دانش مختلف فراهم بودو برگزاری این بوت کمپ ترویجی، فضایی پرشور و نشاط علمی و انگیزه بخش برای مشارکت‌کنندگان ایجاد کرد تا بتوانند با موضوعات جدید و نوین دنیای فناوری و کارآفرینی آشنا شوند و در محیطی دوستانه به تبادل نظر بپردازند.

محمدی منش تاکید کرد: این رویداد نشان داد که فعالیت‌های علمی ترویجی نه تنها بستری برای آشنایی ابتدایی با مباحث پیشرفته هستند بلکه فرصتی ارزشمند برای ایجاد انگیزه و اشتیاق به یادگیری در دانشجویان و اساتید به شمار می آیند. به ویژه برای دانشجویان علاقه‌مند به ورود به حوزه‌های تخصصی، چنین برنامه‌هایی می‌تواند الهام‌بخش و محرکی برای دنبال کردن مباحث پیشرفته باشد.

وی تصریح کرد: برگزاری چنین رویدادهای ترویجی، در واقع پیش‌نیازی ارزشمند برای ورود به فعالیت‌های تخصصی‌تر در آینده محسوب می‌شود و دانشجویان علاقه‌مند به مطالعه عمیق‌تر در زمینه‌های تخصصی هوش مصنوعی، می‌توانند با درک کلی از مباحث پایه‌ای، درک عمیق‌تری از مسیرهای تخصصی کسب کنند. این بوت کمپ به عنوان یک نقطه شروع در مسیر آموزش تخصصی هوش مصنوعی، در راستای توسعه علمی دانشگاه گام برداشته است.

محمدی منش عنوان کرد: این بوت کمپ ترویجی همچنین با هدف آشنایی دانشجویان با اصول کارآفرینی، مهارت‌های نرم و فرصت‌های نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی برگزار شد.

رئیس دانشگاه ملایر یادآور شد: با توجه به اهمیت روزافزون اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد مشاغل جدید در حوزه فناوری‌های نوین، دانشگاه ملایر با برگزاری چنین رویدادهایی گامی مؤثر در تربیت نسل کارآفرین و آشنا با بازار کار برداشته است.

وی با بیان اینکه در نهایت، استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان و بازخوردهای مثبت دانشجویان نشان از موفقیت این بوت کمپ و اهمیت رویدادهای علمی ترویجی در پیشبرد اهداف دانشگاه و توسعه علمی دانشجویان دارد.

محمدی منش یادآور شد این برنامه ادر دو سطح و به صورت جداگانه برای اساتید و دانشجویان طراحی و برنامه ریزی شده بود. در گروه اساتید ۴۰ نفر و در گروه دانشجویان ۱۶۰ نفر ثبت نام کرده بودند.