به گزارش خبرنگار مهر، سردار نصرالله فتحیان شامگاه دوشنبه در نخستین یادواره ۵۴ شهید امدادگر گلستان اظهار کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس جوانان استان گلستان همچون دیگر جوانان ایران اسلامی با پیروی از آرمانهای انقلاب و امام خمینی وارد میدان شدند و کارهای بزرگی را رقم زدند.
وی افزود: قریب به ۵۰ هزار جوان گلستانی با میانگین ۲۱ سال به فرمان امام خمینی لبیک گفتند و در لشکر ۲۵ کربلا حضور یافتند که چهار هزار شهید تقدیم انقلاب شد.
مسؤول بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اینکه در آن زمان آنچه که برای دفاع از کشور لازم بود مردم گلستان آن را تقدیم انقلاب کردند، گفت: جوانان این خطه بالاترین سرمایه مردم منطقه بود که برای استحکام و بقا کشور آنها را تقدیم کردند.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ سردار در این استان تقدیم انقلاب شده است، یادآور شد: برای اینکه این نظام به قوت خود باقی بماند فرماندهان کنار رزمندگان و حتی گاهی جلو تر از آنها در میدان حاضر میشدند و با دشمن مبارزه میکردند.
فتحیان با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس قریب به هزار نفر امدادگر، پرستار و پزشک از استان گلستان کار امداد رسانی را انجام میدادند، اظهار کرد: در دوران جنگ تحمیلی با همتی که یگانهای گلستان داشتند ما هیچ گاه کمبود پزشک، پرستار و دارو را احساس نکردیم.
وی هلالاحمر را به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد ملی و ظرفیت بزرگ انسانی کشور از ابتدای انقلاب تا کنون دانست و گفت: جمعیت هلال احمر در همه عرصههای بین المللی، عرصههای اجتماعی و سختیهای ملت ایران و در همه حوادث کنار مردم بود و خدمات شایسته ای را ارائه داد.
در این مراسم از چهار جلد مجموعه داستانهای کوتاه سرو سرخ با عناوین «عروسی بهار نارنج»، «مردی برای همیشه» و «چشمهای بیبی» و «شناسه سرخ» رونمایی شد.