رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ردیف های استخدامی به وزارت علوم تخصیص داده شده و تا آخر هفته بین دانشگاه ها توزیع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تعدادی از اعضای هیئت علمی که در دانشگاه‌ها جذب شده اند، در تماس با خبرگزاری مهر اعلام کرده بودند: حدود ۶۰۰ عضو هیئت علمی که قبلاً در دانشگاه‌ها جذب شده اند برای دریافت کد استخدامی منتظر امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هستند. اکثر این اساتید بدون حقوق هستند که همین موضوع برای آنها مشکل ایجاد کرده است.

محمد علی کی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اساتیدی که در دانشگاه‌های وزارت علوم جذب شده ولی هنوز کد استخدامی ندارند گفت: ردیف‌های استخدامی به وزارت علوم داده شده و تا آخر هفته بین دانشگاه‌ها توزیع می‌شود.

وی با اشاره به دلایل تأخیر در اختصاص ردیف استخدامی اساتید افزود: یکی از دلایل تأخیر در اختصاص ردیف استخدامی این موضوع است که دانشگاه‌ها باید پرونده‌های جذب اساتید سال ۱۴۰۲ (آبان و اردیبهشت) را تا ۱۵ آبان ۱۴۰۲ به اتمام رسانده باشند اگر به اتمام رسانده بودند، ردیف استخدامی در اختیار آنها قرار گرفته بود.

رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چون این کار در برخی دانشگاه‌ها انجام نشده است، اکنون اگر ردیف استخدامی هم داده شود، به افرادی اختصاص می‌دهند که بیشتر به رشته آنها نیاز دارند درصورتی که این ردیف‌های استخدامی برای افرادی است سال‌های پیش جذب شده اند، افراد جدید هنوز به تأیید هیات مرکزی جذب نرسیده است.

وی افزود: این موضوع در واقع یک نابسامانی طی دو الی سه سال گذشته ایجاد کرده است، برخی دانشگاه‌ها هنوز پرونده‌ها را به اتمام نرسانده و تعیین تکلیف نکرده اند.

کی نژاد گفت: درحالی که دانشگاه‌ها طبق قانون فقط یک نیمسال فرصت دارند که پرونده‌ها را تعیین تکلیف کنند و حتی هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی این اجازه را داده تا طی ۶ ماه پرونده‌ها را ساماندهی کنند ولی معمولاً در این مدت پرونده‌های جذب به اتمام نمی‌رسد ما پیگیر هستیم ببینیم مانع کار کجاست.

به گزارش مهر، از سال‌های گذشته یکی از مشکلات اساتیدی که در فراخوان‌های جذب شرکت می‌کردند، این بود که صدور حکمشان توسط دانشگاه‌ها به دلیل عدم صدور کد استخدامی توسط سازمان امور استخدامی صادر نمی‌شد، از سوی دیگر طولانی شدن صدور کد استخدامی در وضعیت پرداخت حقوق این اساتید نیز مشکل ایجاد می‌کرد.

برای همین از سال گذشته رئیس سازمان اداری استخدامی و رئیس سازمان برنامه بودجه به این توافق رسیدند که ردیف استخدامی قبل از فرایند جذب اخذ شود با این وجود آمارها نشان می‌دهد فرایند صدور کد استخدامی برای اساتید همچنان با تأخیر انجام می‌شود و مشکلاتی را برای اعضای هیئت علمی به همراه دارد.