به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن مظاهری صبح چهارشنبه در جلسه ستاد امربهمعروف شهرستان بوبین میاندشت اظهار کرد: شهرستان بوبین میاندشت دارالمومنین است و مردم شهرستان دارای فضای معنویت و اعتقادی بسیار خوبی میباشند.
وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری استان اصفهان استان ایمان، ایثار و شهادت و استانی ایرانی اسلامی است و این از افتخارات این استان است که همه شهرستانهای آن با وجود شهدای عزیزشان، سندی بر این افتخارات میباشند.
دبیر ستاد امربهمعروف استان اصفهان اضافه کرد: یکی از مهمترین معروفات بالا بردن سطح آگاهی، بینش و معرفت افراد جامعه میباشد و در شهرستان بوبین میاندشت باید در ارتقا سطح ایمان و اعتقادات جامعه تلاش کنیم و همه در این مهم مسئولیم.
حجت الاسلام مظاهری به استفاده از ظرفیت مردم در فعالیتها اشاره وبیان داشت: در مقابله با آسیبهای اجتماعی به میدان آوردن ظرفیتهای مردمی و حلقههای میانی جامعه باعث میشود برنامهها و فعالیتها مؤثر تر شود و سطح معنویت و اعتقادی در جامعه ارتقا پیدا کند.
وی افزود: هیئات مذهبی وظیفه بسیار بزرگی در ارتقا معنویت در جامعه دارند که در این راستا باید کانونهای فرهنگی مساجد و پایگاه بسیج را در راستای پیشبرد اهداف از خود بداند و با توجه به حضور جوانان و نوجوانان در این مراکز آنها را درفعالیتها مشارکت بدهند و حتی برای جوان و نوجوان برنامههای تخصصی داشته باشند.
دبیر ستاد امربهمعروف اصفهان تصریح کرد: پایگاههای بسیج بزرگترین ظرفیت برای رشد جوان و نوجوان در راستای ارتقا روحیه حماسی، انقلابی و جهادی هستند که بستری را برای فعلیت رساندن اعضای خود و نقش آفرینی جوانان در عرصههای مختلف را فراهم میکند.
وی به اهمیت هم افزایی در پیشبرد اهداف اشاره کرد و افزود: باید در جبهه خودی در رسیدن به اهداف انقلاب و نظام اسلامی هم افزایی صورت بپذیرد چراکه در دشمنی با نظام اسلامی همه دشمنان همافزا هستند و در یک مسیر برای ضربه زدن به نظام اسلامی به خصوص آسیب رساندن به اعتقادات جوانان تلاش میکنند.
وی افزود: محور این هم افزاییها در مساجد ومحلهها امام جماعت مساجد و به تعبیری امام محله است که امام محله نقش بسیار مهمی را در این امر دارد که این هم افزایی باعث تقویت مشارکت مردم در برنامه است.
حجت الاسلام مظاهری گفت: شهرداری با این هم افزایی میتواند فعالیتهای خوبی را در راستای رفع مشکلات شهری انجام دهد و حتی دستگاههای اجرایی هم در این هم افزایی میتوانند مشارکت کنند که باعث حل مشکلات محلات و امید آفرینی در جامعه خواهند شد که این کار از فعالیتهای شورای امربهمعروف و نهی از منکر مساجد و محلات است.
وی به نقش هیئات مذهبی در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: یکی از حلقههای میانی که میتوانند نقش بسیار مهمی در جامعه و محله خود در راستای مشارکت مردم و دستگاهها در حل مشکلات قدم بردارد هیئات مذهبی، کانونهای فرهنگی، پایگاههای بسیج و خیریهها هستند.
دبیر ستاد امربهمعروف اصفهان به ایجاد قرارگاه فرهنگی اجتماعی اشاره کرد و گفت: با محوریت امام جمعه و رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر شهرستان قرارگاه فرهنگی اجتماعی شهرستان و حتی قرارگاههای محلهای در محلهها با محوریت ائمه جماعات ایجاد شود و نهادها و دستگاهها در راستای این قرارگاه گاه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی خود را هدفمند و همافزا کنند.
حجت الاسلام مظاهری به مشکلات کشاورزان اشاره کرد و بیان داشت: در اکثر شهرستانهای اصفهان تأمین معیشت مردم آنها از راه کشاورزی انجام میشود که در این خصوص مشکلاتی هم از جمله تأمین آب در وقت مناسب و همچنین مباحث تملیکی زمینهای کشاورزی که سالها مردم کشاورز در این زمینها زحمت کشیدهاند را دارند که با توجه به ظرفیت قانونی خوبی که وجود دارد باید با همکاری نهادهای استانی و کشوری در راستای مرتفع شدن مشکلات این قشر زحمت کش جامعه تلاش کنیم.
وی در پایان خطاب به شهرداران به صنعت گردشگری اشاره کرد و افزود: در بسیاری از شهرستانها صنعت گردشگری رونق بسیار خوبی را دارد که در جهت فرهنگ سازی و همچنین انتقال فرهنگ اعتقادی مردم شهرها و تأثیر گذاری آن بر مسافران و گردشگران برنامهریزی لازم باید صورت بپذیرد و اجازه ندهیم فرهنگها و رفتارهای غلط مسافران بر فضای شهری اثر گذارد.