یزد- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد اعلام کرد: به دلیل تغییر اقلیم و وابستگی به نهادهای دامی، پرورش شتر می‌تواند به عنوان سنبل اقتصاد مقاومتی در این زمینه به استان کمک بسزایی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی حاتمی زاده طی سخنرانی خود در اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر در شهرستان بافق، بیان کرد: از دیرباز تا کنون صنعت پرورش شتر در مناطق کویری رونق داشته و در حال حاضر نیز با توجه به اقلیم از این حیوان ارزشمند به عنوان دام آینده کشور یاد می شود.

وی ضمن اشاره به ویژگی‌های زیست محیطی شتر، اظهار کرد: با وضعیت مراتع ضعیفی که در استان وجود دارد، پرورش این دام می‌تواند به توسعه پایدار اقتصادی و زیستی نقش اساسی داشته باشد.

به گفته این مقام مسئول، طی تفاهم نامه‌ای که مابین جهادکشاورزی استان یزد و معادن ایجاد شده و طبق مسئولیت اجتماعی، معادن باید در خصوص کاشت و توسعه مراتع شورورز تلاش کرده و محیط را به گونه ای اماده سازند که امکان پرورش شتر در آن فراهم شود.

حاتمی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: استان یزد دارای ۴ میلیون هکتار مرتع است که یک میلیون هکتار آن بلامعارض بوده در اختیار صنعت شترداری قرار دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در پایان گفت: ظرفیت شتر در استان یزد حدود ۱۵ هزار نفر بوده و بیش از ۲۰۰ شتردار مجرب با دانش بومی خود در حال پرورش این دام در شهرستان های مختلف هستند.