سنندج- رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا گفت:اقدامات حمایتی برای امنیت سایبری کشور باید سرلوحه کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین انصاری صبح پنج شنبه در همایش استانی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در سنندج اظهار کرد: دشمنان، خاصتا آمریکا و رژیم صهیونیستی قصد دارند با ضربه حداکثری به فضای سایبری عملاً زندگی مردم را مختل کنند.

وی افزود: حملات گاه و بی‌گاه آنها در حوزه سایبری با تلاش مجاهدانه و خالصانه نیروهای سایبری دفع شد، فارغ از هر چیز امنیت زیرساخت سایبری با زندگی روزمرگی ما عجین است.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا کشور بیان کرد: ۷۰ درصد زندگی هر فرد در فضای سایبری سپری می‌شود که دقت به بحث امنیت این حوزه دقت به فرایند و حفظ ساختار اجتماعی است.

انصاری افزود: در حال حاضر ما در جنگ سایبری تمام عیار قرار داریم که مبدا آن رژیم اشغالگر قدس است.

وی بیان کرد: گوشی‌ها یکی از بدافزارهای آلوده هستند که در اختیار همه قرار دارد و برای حفظ امنیت اولین قدم حفاظت از دارایی‌های شخصی، دارایی‌های سازمانی و ملی است.

انصاری اذعان کرد: لزوم آموزش تخصصی در این حوزه مهم است تا در مفهوم عادی برخورد با زندگی از دارای‌های شخصی خود حراست کنیم.

وی گفت: ضربه و حملات سایبری در زیرساخت‌های حیاتی کشور بالا است که باید پرسید آیا دفاع مناسب در این حوزه داریم و برای جنگ تمام عیار سایبری مردم و سربازان ما مانند دوره جنگ تحمیلی آمادگی دارند.

وی اذعان کرد: ۱۲۰ هزار آسیب پذیری شناسایی شده که باید برای مقابله با آنها اقدام کرد.

آماده توسعه صنعت افتا در کردستان هستیم

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتاد کشور عنوان کرد: کمک به حوزه توسعه صنعت افتا دارای اهمیت است و حمایت از شرکت‌ها و آزمایشگاه‌ها و مراکز دانش بنیان باید لحاظ شود که ما اعلام می‌کنیم آمادگی کامل در کردستان برای حمایت از توسعه این صنعت را داریم و با این سیاست اقداماتمان را شروع می‌کنیم تا از نخبگان استان هم حمایت شود.

وی گفت: با این کار گردش تجاری خوبی در کردستان ایجاد و نخبگان را هم حفظ می‌کند، همچنین مأموریت راهبردی، وظیفه تببین آئین نامه‌ها را داریم که کاربرد راهبردی ما است.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا عنوان کرد: همچنین باید اشراف امنیتی را بالا برد و برای اجرای آن کمک کرد.

وی تصریح کرد: مبدا حملات سایبری همین استان‌های کمتر صنعتی است که باید یک برنامه راهبردی در حوزه استانی متناسب با همان استان تدوین و با توجه به نیازمندی و چالش‌های خاص همان استان طرح شود که ما در تهران به طور کامل از آن حمایت می‌کنیم.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا کشور افزود: لازم است که زیر ساخت‌های امنیتی استان بالا برود و سیاست افتا داده محور و حاکمیت داده محور است.

لزوم همکاری دانشگاه کردستان برای تقویت فناوری نوین اطلاعاتی

انصاری بیان کرد: در حوزه کار اجرایی فناوری اطلاعات، و در بخش فناوری نوین اعلام آمادگی با دانشگاه کردستان برای تقویت و بهره‌وری برای خود استان را داریم.

وی گفت: همه ما یک مجموعه واحد هستیم که برای امنیت سایبری کشور باید اقدامات حمایتی را سرلوحه کار قرار دهیم.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا کشور گفت: برای اینکه توسعه خوبی در حوزه امنیت افتا داشته باشیم باید همکاری کامل مجموعه‌ها را شاهد باشیم و با حساسیت اهمیت فضای سایبری و امنیتی را که مایه افتخار است، رعایت کنیم.

وی گفت: اعلام آمادگی کامل از دانشگاه و پروژه‌های دانشگاهی در حوزه زیرساختی با توجه به نیاز شناسی خواهیم داشت تا با کمک این ایده‌ها قبل از حمله، شناسایی و مهار شود.

انصاری عنوان کرد: در حوزه زیرساختی سعی خواهیم کرد که در کردستان با اولویت اقدام کنیم و با اعزام تیم‌های تخصصی و فنی به استان دوره‌ها پشتیبانی لازم را انجام دهیم.