سرمربی سابق تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران گفت: بعد از پارالمپیک قراردادم تمام شده و هیچ خبری از تمدید قرارداد نیست و کسی هم دنبال این نیست که تیم ملی سروسامان داشته باشد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ادامه همکاری‌اش با تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران پس از پارالمپیک پاریس گفت: قرارداد من با تیم ملی پاراوزنه‌برداری تا پارالمپیک پاریس بود و بعد از آن هم دیگری خبری از تمدید قرارداد نشد. متأسفانه برخی از موضوعات را نمی‌توان رسانه‌ای کرد. ضمن اینکه فکر می‌کنم این دوستان خیالشان راحت است و فکر می‌کنند که من نوعی همیشه هستم. پس نیازی نیست که بحث قرارداد و این مسائل را پیش بکشند.

وی گفت: در صورتی که اگر قرار باشد اصولی کار کنیم از همین حالا باید برنامه‌ریزی را شروع می‌کردیم.شرایط همه تغییر می‌کند و شاید پیشنهادهای جدیدی به منِ سرمربی برسد، بنابراین این طور نیست که بگوییم هر زمان که دلمان بخواهد به سراغ سرمربی تیم ملی می‌رویم و با او قراردادمان را تمدید می‌کنیم و او هم همیشه هست. این نگاه اصلاً حرفه‌ای نیست.

سرمربی سابق تیم پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: البته من فکر می‌کنم مسئولان فدراسیون جانبازان و معلولین هم از دست ما خسته شدند، ما در این چند سال برای برگزاری اردوها و شرایط ملی‌پوشان خیلی سفت و محکم برخورد کردیم و فکر می‌کنم این موضوع باعث خستگی آن‌ها شده و شاید هم به همین خاطر است که خبری از قرارداد و تمدید آن نیست.

توکلی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی انجمن پاراوزنه‌برداری پیگیری برای تمدید قرارداد او شده است یا خیر، تأکید کرد: سرپرست انجمن پاراوزنه‌برداری هم به رئیس فدراسیون نامه زده و از او خواسته که تکلیف تیم ملی بزرگسالان را مشخص کند اما فعلاً خبری نیست و پشت گوش انداختند. ضمن اینکه الان دیگر پاراوزنه‌برداری مسابقه‌ای ندارد و نتیجه‌ای هم که مدنظر آقایان بود در پارالمپیک کسب شده بنابراین تیم به حال خودش رها شده و کسی هم دلش برای آن نمی‌سوزد.

وی گفت: متأسفانه در ورزش ایران شرایط همیشه همین طور است؛ در فاصله چند ماه مانده به مسابقات مسئولان یادشان می‌افتد تیمی دارند و باید به آن توجه کنند تا در مسابقه پیش رو نتیجه بگیرند. در واقع مسئولان ورزش وقتی نیاز دارند به سراغ تیم‌های ورزشی می‌روند در غیر این صورت آن تیم بعد از هر مسابقه‌ای به حال خود رها می‌شود و برای کسی هم آینده و وضعیتش مهم نیست.

سرمربی سابق پاراوزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که جدی‌ترین مسابقه پاراوزنه‌برداران رقابت‌های جهانی مصر است، عنوان کرد: تقریباً فکر می‌کنم ۷ الی ۸ ماه دیگر مسابقات جهانی پاراوزنه‌برداری به میزبانی مصر پیش رو است. البته یکی دو تا تورنمنت دیگر هم داریم که خیلی مهم نیستند اما چند ماه دیگر مسابقات جهانی را پیش رو داریم که همه کشورها هم با تمام توان حاضر می‌شوند. من به شما قول می‌دهم در همین مسابقات جهانی تیم مصر که همیشه اوت می‌کرده در این دوره با قدرت ظاهر می‌شود و برای کسب عنوان قهرمانی به میدان می‌آید.

توکلی تأکید کرد: من با عثمان شریف در ارتباط هستم و ورزشکاران هم با سایر وزنه‌برداران مصری در ارتباط هستند؛ آن‌ها کاملاً تیمشان را متحول کردند و حتی عثمان شریف که چندین مدال المپیک در کارنامه خود دارد مجبور شده یک وزن بالاتر وزنه بزند چرا که نفر دوم او در پارالمپیک پاریس به مدال طلا رسید. در وزن ۵۹ کیلوگرم که محسن بختیار موفق به کسب مدال برنز شد؛ نفر اول این مسابقات که به مدال طلا رسید ورزشکاری از مصر بود.

وی گفت: با توجه به این شرایط من معتقدم ما خیلی عقب ماندیم و کار سختی در مقابله با رقیبان پیش رو داریم. بقیه کشورها هم منتظر نمی‌مانند و همه در حال تمرین و تلاش هستند. متأسفم که شرایط ما به نحوی است که از قافله رقیبان عقب ماندیم و کسی هم دلش به حال این تیم نمی‌سوزد.

عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری در ادامه صحبت‌هایش به وضعیت تیم ملی وزنه‌برداری برای مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: خدا را شکر وضعیت وزنه‌برداری خوب است و بعد از حواشی زیادی که به وجود آمد در شرایط آرام در حال تمرین کردن برای مسابقات جهانی هستند. امیدوارم در مسابقات جهانی عملکرد قابل قبولی داشته باشند. البته من شانس تیم ملی وزنه‌برداری ایران را برای کسب عنوان قهرمانی بیشتر از سایر تیم‌ها می‌بینم.

وی عنوان کرد: در رشته وزنه‌برداری ساختن یک وزنه‌برداری و تشکیل تیم اول و دوم کار خیلی سخت است و به همین راحتی نیست که بتوان یک نسل بسازیم. اما کم کم شرایط بهتر می‌شود و به آن سمت سوق پیدا می‌کنیم. البته که هنوز برخی ایرادات وارد است و برای اینکه جا بیافتیم نیاز به زمان داریم.

توکلی خاطرنشان کرد: اگر شرایط به همین منوال باشد تیم ملی وزنه‌برداری ایران از نظر تیمی می‌تواند قهرمان جهان شود. در دسته فوق سنگین دو نماینده از ایران در این مسابقات حاضر می‌شوند که قطعاً یک نفر از آن‌ها روی سکو خواهد بود. علی داوودی اگر مصدوم یا دچار مشکل نشود، حتی شانس کسب قهرمانی دارد. معمولاً بعد از المپیک فضا کاملاً تغییر می‌کند، خیلی از وزنه‌برداران جدید رو می‌شوند و حتی خیلی از قهرمانان دیگر آن کیفیت سابق را ندارند و حتی در مسابقات شرکت نمی‌کنند.

وی تأکید کرد: در همین مسابقات جهانی وزنه‌بردار بلغاری، قطری و همچنین تالاخادزه و چند وزنه‌بردار دیگر غایب هستند و فضا کاملاً تغییر کرده. من طبق پیش‌بینی‌های روی کاغذ با توجه به تیم‌های گرجستان، ازبکستان و همچنین کره شمالی که تعداد آن ۸ نفر است، به نظرم یکی از سکوها برای تیم کره شمالی خواهد بود، ولی وزنه‌برداران ما طبق پیش‌بینی‌های من جلو بروند قطعاً شانس قهرمانی دارد هر چند که ممکن است کره شمالی مدال‌های طلایی زیادی بگیرد اما تیم ایران با یک اختلاف جزئی می‌تواند قهرمان شود.