به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی نوری صبح یکشنبه در جلسه شورای تأمین شهریار که با حضور مسجدی آرانی، معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان پزشکی قانونی و مسئولین شهریار برگزار شد، طی سخنانی گفت: امروز ایران اسلامی فرماندهی مقاومت را برعهده دارد و امید مسلمانان به کشورمان است.
وی سپس با اشاره به مسائل شهریار گفت: شهریار در سال ۱۳۳۱ از ترکیب دو محله «علیشاه عوض» و «کرشته» ایجاد شده و توسط دولت وقت به عنوان شهر اعلام شد، در سال ۱۳۶۸ به شهرستان ارتقا یافت و در سال ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۸ شهرستانهای رباط کریم، ملارد، قدس و بهارستان از شهریار جدا شد.
امام جمعه شهریار اضافه کرد: شهریار در سال ۱۳۷۵ جمعیتی حدود ۲۴۵ هزار نفر داشت، اکنون و بعد از جدا شدن چهار شهرستان بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت غیر اتباع دارد، که حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار نفر اتباع نیز در این شهرستان سکونت دارند.
وی با بیان اینکه شهریار بزرگترین شهرستان پر جمعیت کشور است، گفت: شهریار سیزدهمین شهر پر جمعیت کشور بوده و یک هزار ۳۰۰ شهید تقدیم نظام اسلامی کرده است و بالای ۴۰ شهید مدافع حرم ایرانی و غیر ایرانی کشور را تقدیم کرده است و شهریار بزرگترین ناحیه آموزش و پرورش و بزرگترین ناحیه قضائی کشور را دارد.
حسینی نوری گفت: شهریار از نظر تنوع جمعیت، رشد جمعیت، ناهنجاریها و کمبود سرانهها به تنهایی با چند استان برابری میکند، اما مسئولین بالادستی شهریار را با یک شهرستان کم جمعیت و دورافتاده با یک چشم میبینند و چارت تشکیلاتی آنها فرقی نکرده و در تخصیص اعتبارات فرقی نداشته و یا اگر هست، فاصله کمی است.
وی با بیان اینکه نگاه مسئولان بالادستی به شهریار باید ویژه باشد، اظهار کرد: یکی از ایرادات ما این است، که کمتر به شهرستانها سفر میکنند و از مشکلات بی خبرند، توقع داریم بازدیدهای رئیس سازمان پزشکی قانونی به مجموعه قوه قضائیه منتقل شده و حداقل در بحث قضائی شهریار را یک شهرستان نبینیم، بلکه باید نگاه استانی و فرااستانی به شهریار داشته باشیم.