رئیس فراکسیون امنیت انرژی گفت: در حالی که قرار بود فاز دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر ساخته شود اما توسعه این واحدها انجام نشده و تکمیل آن در هاله‌ای از ابهام است.

به گزارش خبرنگار مهر، زینب قیصری در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۷ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: متأسفانه امروز در حوزه صنعت هسته‌ای به یک سری تبعات و تحریم دچار شده‌ایم اما از ثمرات حوزه صنعت هسته‌ای به خوبی استفاده نمی‌کنیم.

وی بیان کرد: ناترازی برق رکورد یک سوم توان تولید را زده است اما هیچ خبری از تنوع بخشی به سوخت نیروگاههای کشور و توسعه نیروگاههای هسته‌ای نیست و صرفاً ۱.۷ درصد از برق ایران از نیروگاههای هسته‌ای تولید می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: ایران اولین کشوری در منطقه بود که دارای نیروگاه هسته‌ای شد اما در سال‌های اخیر قافیه را به امارات، عربستان و حتی گرجستان باخته است.

قیصری گفت: در ابتدای دهه نود که نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت هزار مگاوات به شبکه برق اضافه شد، قرار بود فاز دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر ساخته شود اما با بی توجهی طی سالیان گذشته، توسعه این واحدها انجام نشده و تکمیل آن همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

وی بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، دولت باید تا پایان برنامه، توان تولید برق هسته‌ای را به سه هزار مگاوات برساند و تا سال ۱۴۲۰ هم باید به ۲۰ هزار مگاوات برسد که باید مسئولان امر به این موضوع توجه کنند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ساخت نیروگاههای اتمی کاملاً اقتصادی و با مزیت است، افزود: اقبال جهانی به سمت نیروگاههای اتمی رفته است و کشورهایی مانند عربستان، امارات، ژاپن، چین و کره جنوبی تعداد راکتورهای اتمی خود را طی دهه گذشته به شدت افزایش داده‌اند.

رئیس فراکسیون امنیت انرژی، منابع معدنی و توسعه پایدار مجلس گفت: انرژی هسته‌ای یک انرژی مطمئن و قابل اعتماد است و چه بخواهیم و چه نخواهیم، انرژی آینده همین انرژی هسته‌ای خواهد بود و ما هم باید به این بخش بیشتر توجه کنیم. تولید انرژی پاک و هزینه‌های پایین سوخت از جمله مسائل مهمی است که اهمیت انرژی هسته‌ای را به خوبی نشان می‌دهد.