ورامین- رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه گفت: دو راهبرد قوه قضائیه در کشور امنیت روانی مردم و رضایت از عدلیه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی عبداللهی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار با حضرت آیت الله محمودی گلپایگانی، با سابقه ترین امام جمعه کشور و شاگرد امام راحل (ره) ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های وی اظهار داشت: تربیت شدگان مکتب حوزوی آیت الله محمودی و آثار و باقیات و صالحاتی که به فکر خیرانه ایشان در این منطقه انجام گرفته، زبانزد نه تنها استان تهران بلکه در بسیاری از نقاط کشور است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه خطاب به آیت الله محمودی افزود: من لازم می دانم سلام گرم و صمیمانه حضرت آیت الله اژه ای را خدمت حضرتعالی و مردم بزرگوار ورامین ابلاغ کنم.

وی ادامه داد: بر اساس یک سنت که در قوه قضائیه وجود دارد، در زمان جاری با مدیریت آیت الله اژه ای، مسئولان ستادی قوه قضائیه به شهرهای مختلف از جمله شهرهای استان تهران سفر می‌کنند که در رأس آن، به بزرگان این مناطق عرض ادب می‌شود.

معاون قوه قضائیه اضافه کرد: آیت الله محمودی از یک وجاهت خاص معنوی و فرهنگی و اجتماعی برخوردار است و ما بر خودمان تکلیف می‌دانستیم که در ابتدای ورود به ورامین، خدمت حضرتعالی برسیم و این بهره و توشه معنوی را در طول این سفر همراه خود داشته باشیم.

وی با اشاره به راهبردهای دستگاه عدلیه در برهه حاضر متذکر شد: ریاست قوه قضائیه، دو راهبرد را به صورت جدی دنبال می‌کند، اولین راهبرد توجه به امنیت روانی جامعه اسلامی است، که اولین شرط حیات طیبه عدلیه است و حلال بسیاری از مشکلات خواهد بود.

عبداللهی گفت: راهبرد دوم، فراهم کردن رضایتمندی مردم از عدلیه است تا مراجعین، رضایت خاطر از عدلیه داشته باشند و تلاش مجموعه دستگاه قضا این است که این مهم تحقق یابد.

وی با اشاره به وضعیت فرهنگی و انقلابی ورامین گفت: ورامین به لحاظ قدمت فرهنگی و انقلابی در موضوع رعایت هنجارهای اجتماعی و اخلاقی با توجه به بافت سنتی این منطقه، وضعیت مناسبی دارد که این به برکت تلاش‌های آیت الله محمودی و سلف خوب وی است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تقدیر از زحمات حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین گفت: تلاش روحانیت این منطقه و در رأس آن آیت الله محمودی و آقازادگان وی و طلاب و مدرسان حوزه علمیه ورامین در طول سال‌های متمادی تأثیر بسیار خوبی در فرهنگسازی اجتماعی این مردم داشته است و وجود هر طلبه به عنوان یک استوانه تاریخی برای صیانت فرهنگ اجتماعی مردم است که بنده از طرف آیت الله اژه ای از این تفضل حضرتعالی در تأسیس حوزه علمیه برای تربیت طلاب صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم.