بندرعباس- مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی ۲۰۰۰ قطعه تخصصی در هفت ماه سال ۱۴۰۳ در این نیروگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش محمودی عنوان کرد: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت ۹۰ درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی بسیار زیادی محقق شده است و قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان به شمار می‌رود.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این نیروگاه در هفت ماه سال ۱۴۰۳ موفق به بومی‌سازی بیش از ۲۰۰۰ قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

محمودی بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات رابرکوپلینگ G.R.FAN ، اکسپنشن G.R8 و GG6، سیل رادیال لانگستروم، فلکسیبل مشعل و سوخت، گیربکس اصلی بانداسکرین ساخته شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: در این مدت قطعات کمپرسور هوا و افترکولر آن، بابیت ریزی یاتاقان G.R.FAN ، سیل‌های برنجی توربین، و سیل‌های لابیرنتی آن، شینه مسی جهت رکتی فایر کلرزنی، پره خورشیدی خورشیدی مشعل مازوت، لقمه کوپلینگ لانگستروم، چرخ دنده پمپ روغن سانتریفیوژ، فنرهای سوپاپ و سیل هوای سوت بلوئر کوره توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.

وی در پایان مطرح کرد: نیروگاه بندرعباس با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت ۱۳۲۰ مگاوات‌ساعت یکی از نیروگاه‌های جنوب‌شرق کشور است که علاوه بر تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.