اهواز - مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان گفت: در خوزستان به واسطه شرایط خاصی که دارد در زیست بوم حوزه هنری، هنر مردمی، پایداری و مقاومت را دیده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شهباز گهروئی صبح امروز سه شنبه در نشست هماهنگی شورای معاونان اداره کل تبلیغات اسلامی و حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه تحول عمدتاً در ابزار، شیوه و روش‌ها مد نظر بوده است، گفت: مقرر شد برای ایجاد تحول، زیست بوم حوزه هنری از ابتدا شناخته شود لذا یک سند زیست بوم طراحی و نوشته شد، همه استان‌ها به سمت آن آمدند، مثل پایتخت موکب ها که به زیست بوم خوزستان نگاه شد و سپس برنامه‌ریزی صورت گرفت لذا زمانی که برنامه‌ریزی مبتنی بر این نگاه صورت گیرد قطعاً باید به نتیجه برسد.

مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان بیان کرد: از آن جایی که خوزستان زیست بوم متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها دارد لذا برای حوزه هنری استان نقشه تحول متفاوتی در نظر گرفته شود، به طور مثال در مشهد هنر حماسی وجود دارد اما در خوزستان به واسطه زیست بومی که دارد هنر مردمی، پایداری و مقاومت را دیده‌ایم.

وی عنوان کرد: حوزه هنری استان تاکنون تولیدات داشته و خوب بوده اما قریب به چهار سال است که مساله مند شده و به واسطه ساختار انقلاب اسلامی چیده شده است.

مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه ساختار را چابک و هدفمند کرده‌ایم، تصریح کرد: یکی از ضعف‌هایی که وجود داشته و اکنون نیز وجود دارد این بوده که وظیفه حوزه را تولید می‌دانستند اما اکنون جریان سازی را مد نظر قرار داده‌ایم که سبب دیده شدن پیام و محتوای هدفمند به مخاطب شده است.

شهباز ادامه داد: نگاه به نوجوان و خانواده، نگاه تحولی دیگری بوده که داشته‌ایم، البته نه اینکه به دیگر اقشار توجهی نشود اما از آنجایی که شاکله اخلاقی پیش از ۱۸ سالگی ساخته می‌شود لذا نگاه به نوجوان بوده است.

وی اظهار کرد: منابع محدودی داریم و باید سریع‌تر و بهتر نقطه زنی می‌کردیم لذا نوجوان و خانواده را در سند خود آورده‌ایم که برای آن کار شود.

به گفته مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان، تلاش شده نسبت به دانشگاه هنر، آموزشگاه‌ها و بخش خصوصی جایگاه خود را تعریف کنیم و نسبت به این مساله هسته مردمی را تعریف کرده‌ایم.

شهباز گهروئی گفت: خود را نسبت به رشد، شتاب دهی و نمونه آفرینی موظف می‌دانیم. به طور مثال اگر کاری انجام می‌دهند ما دیگر همان کار را انجام ندهیم بلکه به همان کار در حال انجام شتاب دهیم.

وی اضافه کرد: اگر لحظه‌ای احساس کنیم بخش مردمی می‌تواند کاری را پیش ببرد، کار را به آنها تحویل می‌دهیم، برای دیگر بخش‌ها نیز همینطور است. به طور مثال اکنون مجموعه خاک نگار به عنوان حلقه میانی حوزه تجسمی را پیش می‌برد.

مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان خطاب به مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: تعامل با سازمان تبلیغات وجود داشته و دید باز شما به پیش برد کارها کمک می‌کند، ما نیز آمادگی داریم که برای انجام کارهای مشترک توافقات و ارتباطات بیشتر شود، حتی بخش‌های پشتیبانی ۲ مجموعه می‌توانند با هم افزایی اتفاق بزرگی را برای جامعه مخاطب ما رقم بزنند.