فرزاد پیشکاری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: وزارت کار و رفاه اجتماعی بحث صیانت از نیروی کار و ایمنی فضای کار را اولویت اصلی خود قرار داده است و بر همین مبنا سالانه بین ۱۰ تا ۱۱ هزار بازدید مستمر از واحدهای تولیدی و صنعتی انجام میشود.
مدیرکل کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: در کردستان ۲۲ هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که مستمرا نظارت و بازدید در بحث ایمنی آنها وجود دارد.
پیشکاری بیان کرد: برابر ماده ۹۱ و ۸۵ قانون کارفرماها ملزم هستند تجهیزات ایمنی را در اختیار کارگر قرار دهند و کارگر هم ملزم به استفاده از این تجهیزات است.
وی عنوان کرد: همچنین کارفرما و کارگران باید در دورههای آموزشی شرکت کنند و ملزم به صیانت از جان خود با رعایت نکات ایمنی و حفاظت فردی هستند.
مدیرکل کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: بازرسان سازمان مستمرا از واحدها بازدید خواهند داشت و واحدهای بالای ۲۵ نفر نیرو ملزم به احداث واحد بهداشتی در کارگاه خود هستند و باید نیروی متخصص و کارشناس ایمنی مربوط به آن را هم استخدام کنند.
تشکیلات فنی، بهداشتی و درمانی در ۳۰۰ واحد تولیدی کردستان دایر است
پیشکاری خاطرنشان کرد: برهمین مبنا تشکیلات فنی، بهداشتی و درمانی در ۳۰۰ واحد تولیدی استان دایر است.
وی افزود: اداره کل تعداد ۲۳ بازرس دارد و تعداد ۲۲ هزار کارگاه در استان با ۳۰۰ کمیته بهداشتی در این واحدها وجود دارد، که قطعاً برای داشتن نظارت بهتر حضور و به کارگیری مسئول ایمنی الزامی است.
مدیر کل کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: با توجه به رخدادهای در کمین و حوادث، بحث رایج کردن ایمنی محیطی و بهداشت فردی که از فرهنگ جامعه نشأت میگیرد، ضروری است.
پیشکاری گفت: کارگران سرمایه مولد اقتصاد کشور هستند و رعایت بحث سلامت کار و مقولهی ایمنی آنها برای کارفرما الزامی است.