به گزارش خبرنگار مهر، احمد آقایی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از شرکت صنایع پوشش ایران، با اشاره به تاریخچه این کارخانه اظهار کرد: این واحد صنعتی در دهه ۶۰ و ۷۰ با حدود ۴ هزار نفر کارگر و مهندس یکی از بزرگترین کارخانههای نساجی خاورمیانه بود.
وی با بیان اینکه استان گیلان به عنوان مهد کارخانههای نساجی شناخته میشد، افزود: متأسفانه به دلیل سو مدیریت در گذشته، این کارخانه به تدریج از کارکرد اصلی خود فاصله گرفت.
آقایی ادامه داد: از سال ۸۳ که این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شد، تصمیم بر این بود که دستگاههای آن به فروش برسند و با ورود دستگاه قضائی، مانع از فروش قطعات و موتورهای حاضر در کارخانه شدیم.
وی ادامه داد: با حمایت دستگاه قضائی و نظارتی استان، این کارخانه مجدداً احیا و اکنون روزانه ۳ تن محصول تولید میکند.
بازرس کل استان گیلان گفت: بیش از ۷۰ نفر در حال حاضر در این کارخانه مشغول به کار هستند و پیشبینی میشود تا پایان عید، فعالیت کارخانه به سه شیفت افزایش یابد.
وی با تاکید بر اینکه کارکرد و کاربرد این کارخانه باید حفظ و باید در حوزه نخی با بافندگی ادامه یابد، تصریح کرد: دستگاه قضائی و نظارتی به هیچ وجه اجازه تغییر کاربری یا تغییر کارکرد این کارخانهها را نخواهد داد.
آقایی از مدیران و متولیان ملی خواست تا در زمینه تأمین سرمایه در گردش اقدام کنند تا مدیران استانی بتوانند این کارخانهها را بهتر از گذشته به چرخه تولید و رونق بازگردانند.