به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سید احمدرضا خضری در جمع دبیران روابط عمومی مناطق دهگانه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری گفت: وزارت علوم با جامعه نخبگان و فرهیختگان در ارتباط است و مخاطب عمده آن استادان و دانشجویان هستند، لذا اهمیت و حساسیت روابط عمومی در این وزارت نسبت به سایر سازمانها و مجموعهها، ارزش مضاعف دارد.
وی اظهار کرد: به لحاظ رویکردی و عملکردی برای روابط عمومی ارزش و جایگاه ویژهای قائل هستیم و نقش آن را در پیشبرد مدیریت علم و فناوری موثر می دانیم.
خضری تاکید کرد: تبیین و تشریح حرفهای اقدامات وزارت علوم توسط روابط عمومی اثربخشی آن را بیشتر و بازتاب غیرحرفهای آن اقدام را خنثی میکند.
سخنگوی وزارت علوم با تآکید بر اهمیت دو مناسبت مهم در آذرماه گفت: ۱۶ آذر روز دانشجو و همچنین هفته پژوهش و فناوری دو مناسبت مهم و خاص حوزه آموزش عالی است که نقش روابط عمومی دانشگاههاها در مدیریت فضای رسانهای و همینطور تبیین دستاوردها و موفقیتها بسیار مهم و اثرگذار است.
وی تآکید کرد: انتظار میرود روابط عمومیهای دانشگاهها به بهترین شکل دستاوردهای پژوهشی و فناوری و محققان برتر خود را به جامعه معرفی کند و از این فرصت برای تحکیم ارتباط دانشگاهها با جامعه و صنعت استفاده کنند.
مشاور وزیر علوم همچنین ۱۶ آذرماه و روز دانشجو را یک روز تاریخی برای جامعه دانشگاهی دانست و گفت: انتظار میرود انواع برنامههایی که به مناسبت این روز مهم و گرامیداشت مقام دانشجو در دانشگاهها برگزار میشود، به درستی و خوبی اطلاعرسانی شود.
خضری همچنین در ادامه ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر را بهترین فرصت برای بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در عرصه آموزش عالی اعلام کرد و خواهان برنامه ریزی برای فعالیت جدی در این ایام شد.
مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم در پاسخ به مطالب مطرح شده از سوی دبیران مناطق روابط عمومی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری گفت: حضور مدیران روابط عمومی در شوراهای دانشگاهها مورد تاکید و حمایت وزارت علوم است و رؤسای دانشگاهها باید به این مهم توجه داشته باشند.
وی پایش و رصد مستمر فضای رسانهای را توسط روابط عمومیها امری ضروری دانست و گفت: اگر همه دانشگاههای عضو یک منطقه باهم از یک نرم افزار استفاده کنند در هزینه ها صرفه جویی میشود.
مشاور وزیر علوم در خصوص تغییر روسای دانشگاهها نیز اظهار داشت: تغییرات به صورت تدریجی و در مواقع لزوم انجام میشود و هر رئیسی که مطابق اصول دولت وفاق ملی عمل کند و قدرت اجماعسازی داشته باشد و بدنه دانشگاه از جمله استادان، کارکنان و دانشجویان هم از او رضایت داشته باشد دلیلی برای تغییر وجود ندارد.