تهران- مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، نحوه فراخوان، اخذ گزارش و ایفای نقش دستگاهها را در ارزیابی مانورها مهم دانست و گفت:عیار میزان آمادگی خدمت رسان ها در مانورهای لحظه صفر قابل سنجش است.

حامد یزدی مهر، درگفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به قوانین مترتب در حوزه مدیریت بحران، نگاه دقیق و مؤثر به موضوعات پیشگیرانه را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه اقدامات پیشگیرانه از مراحل حساس مدیریت بحران، قبل از وقوع حوادث طبیعی یا انسان ساخت است، تمام تلاش مدیریت بحران در استان تهران، طی سه سال اخیر، حفظ و ارتقای آمادگی مطلوب و انجام این اقدامات بوده است.

یزدی مهر در ادامه برگزاری مانورهای موضوعی، مناسبتی و لحظه صفر و دور میزی را یکی از روش‌های مهم و ضروری برای آمادگی در برابر حوادث دانست و گفت: عکس العمل مناسب در زمان طلایی در هنگام وقوع بحران‌ها، کاهش تلفات، خسارات و افزایش پایداری و تاب آوری را به دنبال خواهد داشت.

وی ماهیت برگزاری مانورهای لحظه صفر را بی خبر بودن دستگاه از این اقدام دانست و بیان کرد: برخورداری از این شاخص، ارزیابی دقیق‌تری از عملکردها و میزان آمادگی دستگاه‌های خدمت رسان و موضوع ماده دو قانون مدیریت بحران ارائه می‌دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، انجام ارزیابی را بر اساس نحوه فراخوان، اخذ گزارش و ایفای نقش آفرینی دستگاه‌ها دانست و در تشریح جزئیات این مورد عنوان کرد: حضور در زمان کوتاه‌تر توسط دستگاه‌های فراخوان شده، ارائه مناسب گزارش اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت بحران در جهت چگونگی آمادگی و میزان حفظ آن در پاسخ به بحران‌ها و نگرش ارزیابانه به اقدامات، شامل اعزام تجهیزات به محل مورد نظر در مانور، همگی از موارد ارزیابی محسوب می‌شوند.

یزدی مهر استمرار در برگزاری مانورهای لحظه صفر را گام مؤثری در ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های خدمت رسان دانست و افزود: عیار میزان آمادگی دستگاه‌های خدمت رسان در برگزاری مانورهای لحظه صفر قابل سنجش است، لذا ضروریست که این مهم همواره در دستور کار مسؤولان امر در حوزه مدیریت بحران قرار بگیرد.