شاهرود- مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری تاکید کرد و گفت: زیست طبیعی ما باید همان که هست باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی احمدی غروب شنبه در مراسم تجلیل از پیشکسوتان عرصه هنر شاهرود به میزبانی سالن پورسینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با طرح این سوال که هنر چه تأثیری در سبک زندگی بشر دارد و در مسائل اجتماعی کاربرد هنر چیست، ابراز داشت: در پاسخ می‌توان گفت هنر باید بتواند بزرگترین شرایط نامطلوب جامعه را به چالش بکشاند.

وی افزود: با نقد تا ملایمت‌هایی که در جامعه وجود دارد هنر و هنرمند باید کاری کند که جامعه را در مسیر مطلوب قرار دهد.

نزدیکی اقدام به یکدیگر تأثیر هنر است

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه با زبان هنر می‌توان خیلی معضلات را به چالش کشید، ابراز داشت: چرا آمار طلاق بالا است چرا در برخی جاها بی عدالتی وجود دارد و چرا جوان‌ها به اعتیاد سوق می‌آوردند؟ هنر می‌تواند متولیان را به این سمت برد که باید فکری برای پاسخ به این پرسش‌ها کرد.

احمدی بابیان اینکه برخی هنرها در طول تاریخ منجر به ایجاد یک جنبش عظیم شدند، تصریح کرد: هنر باید بر وفاق اجتماعی نقش داشته و اقوام را به یکدیگر نزدیک کند.

وی افزود: در بسیاری محافل و جشنواره‌ها همه خرده فرهنگ‌ها در یک جا جمع و مردم با تجربیات و آداب و رسوم یکدیگر آشنا می‌شوند و می‌بینیم ارتباط منطقی بین اقوام شکل می‌گیرد و این تأثیر هنر است.

تأثیر زبان هنر بیشتر از خطابه

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه هنر خیلی راحت با احساس انسان ارتباط منطقی برقرار کند، ابراز داشت: امروز به خوبی می‌بینیم که تأثیر زبان هنر از زبان خطابه خیلی بیشتر است.

احمدی بابیان اینکه در سبک زندگی نباید کاریکاتور بود، تصریح کرد: کاریکاتور برهم خوردن قواعد و قاعده‌ها است و در این بین زیست طبیعی ما باید همان که هست باشد مناسب‌های زیست ما نباید بهم بخورد.

وی بابیان اینکه بدون هنر نمی‌توان زندگی کرد، افزود: هنر از آغاز زندگی بشریت تا کنون بوده است و وجود این خصلت‌ها که درک زیبایی می‌کنیم.

جامعه هنرمند عاری از خشونت

مشاور عالی وزیر هنر و ارشاد اسلامی بابیان اینکه هنر در سبد خانوار است، ابراز داشت: نبود هنر باعث ایجاد خشونت در جامعه می‌شود و جامعه هنرمند عاری از جرایم خواهد بود.

احمدی در ادامه تصریح کرد: خروجی بی توجهی به مفاخر کشور مصادره مفاخر فرهنگی در کشورهای دیگر است این ضعف بزرگی که نتوانیم آنها را به درستی معرفی کنیم.

وی افزود: وجود چنین مراسم تجلیل باعث می‌شود نسل هنر امروز با مفاخر هنری آشنا شده و زندگی خود را بر این اصل بنا نهند که قدر دان پیشکسوتان خود باشند.