به گزارش خبرنگار مهر، فردوس کریمی، پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیرکل دفتر پدافند غیرعامل استانداری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: علیرغم اینکه در گذشته حجم آب بالایی در این استان تولید میشد اما متأسفانه زیرساختهای مناسب جهت نگهداشت این آب ایجاد نشده بود.
وی تصریح کرد: در این استان در گذشته حدود ۸.۵ میلیارد مترمکعب آورد در حوزه کارون وجود داشت که اکنون این میزان به کمتر از ۴ میلیارد مترمکعب رسیده است، همچنین آورد زایندهرود در گذشته ۲.۵ میلیارد مترمکعب بود که در حال حاضر به ۱.۱۰۰ میلیارد مترمکعب کاهش پیدا کرده است و این یعنی آورد آبی استان از ۵۰ درصد گذشته نیز کمتر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: حدود ۸۴ درصد توپوگرافی چهارمحال و بختیاری شیبدار است و همین امر موجب شده آبهای سطحی به سرعت از استان خارج شوند در نتیجه ساخت سد در حفظ و حراست از این منابع آبی اهمیت بسیار بالایی دارد.
کریمی با اشاره به استفاده نادرست از منابع آبی در گذشته، ادامه داد: استفاده بیرویه از آبهای زیرزمینی ما را به نقطهای رسانده که به مرگ آبخوانهای استان نزدیک هستیم و از ۱۱ دشت استان ۴ دشت در وضعیت ممنوعه بحرانی و هفت دشت نیز در وضعیت ممنوعه قرار دارند.
وی با تاکید بر اینکه سازههای شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری به شرایط پدافندی نیازمند هستند، اضافه کرد: این شرکت تلاش کرده در تمامی طرحهای خود اصول پدافند غیرعامل را رعایت کند
مدیرعامل شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دشمنان بسیاری هستند که قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، تصریح کرد: به همین جهت باید مسیرهای جایگزین مناسب در نظر گرفته شود تا در صورت بروز هرگونه مشکل در صنعت آب، برق و گاز مردم دچار بحران نشوند.
کریمی یادآور شد: در شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری اعتقاد بر این است که زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری باید همواره مجهز باشند به همین جهت نیز بهصورت مداوم در حال بهروزرسانی زیرساختها هستیم تا اصول پدافند غیرعامل به صورت کامل اجرا شوند.