سعیدی نژاد با تاکید بر اینکه نوجوانان باید رهپویان افتخارات و راویان افتخار و پیشرفت کشور باشند، گفت: نوجوان امروز ما با استعداد و توانمندی های خود باید بتواند به سوالات پاسخ دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رویداد فرهنگی و آموزشی «راویان افتخار» با محوریت روایتگری پیشرفت‌های ایران و توانمندسازی دانش‌آموزان دختر در حوزه تولید محتوای رسانه‌ای، به همت مدرسه تبیین زندگی و با حمایت بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان و مجموعه رسانه‌ای نوین ویژه دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسط اول و دوم، در فرهنگسرای ولاء شهرری برگزار شد.

عاطفه سعیدی نژاد، مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان طی سخنانی در این مراسم گفت: نگاه ما این نیست که شما نوجوانان، راوی افتخار گذشته باشید، شما باید رهپویان افتخارات بعدی و راویان افتخارات و پیشرفت کشور باشید. آنچه امروز بهانه ارتباط‌گیری و این نشست بود، هدف بزرگ‌تری است ناظر به مسیری که قرار است پیش رو و در مسیر شما نوجوانان قرار گیرد.

وی افزود: نمی‌دانم این سوال چقدر برای شما پیش آمده که قرار است فردای شما چگونه باشد و به کجا می‌خواهید برسید؟ ما در نهضت پیشرفت بانوان برای خودمان مهم دانستیم که به این سوال مهم نوجوانان پاسخ دهیم، اما نه اینکه خودمان پاسخ دهیم، بلکه کمک کنیم نوجوان امروز ما با استعداد و توانمندی‌های خود بتواند به این سوال پاسخ دهد.

سعیدی نژاد اظهار کرد: هدف ما این است که شما نوجوانان خودتان را بشناسید و بدانید در چه عرصه‌هایی می‌توانید موفق باشید و با عرصه‌های مهم و تخصصی کشور آشنا شوید. در بحث روایت افتخار، رسانه، فضای مجازی و ظرفیت‌هایش هدف گرفته شده و خیلی مهم است که شما در فضای مجازی صرفاً استفاده کننده نباشید و تولید کننده باشید، تولیداتی داشته باشید که دیگران از ظرفیت‌های شما بتوانند بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه نگاه ما در نهضت پیشرفت بانوان از جمله در حرف آورد این است که دختران ما حرف‌هایی که برای جامعه مهم می‌بینند به راحتی بتوانند ارائه دهند، گفت: دختران ما باید فرصت تولیدات رسانه‌ای قوی در حرف آورد داشته باشند. در این زمینه غیر از حرف آورد در ساختاری که به اسم آکادمی مریم شکل داده‌ایم تلاش کرده‌ایم نوجوانان با استعدادهای خود آشنا شوند و در همین سن مهارت‌هایی پیدا کنند که بتوانند برای خود کسب و کاری راه بیاندازند.

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان تصریح کرد: دختر امروز توانایی‌های بزرگی دارد و حفظ این ارتباط مایه شکل دهی یک جریان مؤثر و برنامه‌ریزی منسجم در زندگی آنها می‌تواند باشد.

سعید حسن زاده، مدیر پژوهشکده ایران آینده با تاکید بر اینکه شما نوجوانان، راهیان افتخار ایران فردا هستید، گفت: یکی از اقداماتی که باید صورت پذیرد این است که بتوانیم آینده و فردا را تصویر کنیم، نه فقط فردای خود، بلکه فردای کشورمان را تصویر کنیم. معمولاً وقتی در دوران نوجوانی هستیم فکر می‌کنیم همیشه همین قدر شاداب و پرطراوت می‌مانیم ولی بالاخره روزی هفتاد، هشتاد ساله و پدربزرگ و مادربزرگ می‌شویم. بزرگترین نعمتی که خداوند به ما داده عمر است، این استعداد، انگیزه و طراوت مدتی با ما هست و بهترین مدت از ۱۳ تا ۲۵ سالگی است که باید درست هدایت شود.

وی افزود: شما سرمایه‌های ایران هستید باید در آینده کشور تأثیر داشته باشید. ۴۰ سال دیگر تهران و کرمان و شهرری را تصویر کنید که چگونه است و باید باشد، با دریا و معادن و … که در اختیار داریم باید چکار کنیم. این کشور سرمایه‌هایی چون شما نوجوانان دارد، نیاز به برنامه‌ریزی داریم اگر با برنامه‌ریزی پیش برویم، آینده خوبی در انتظارمان خواهد بود.

حسن زاده گفت: به عنوان مثال در عرصه پزشکی اگر می‌خواهیم کاری کنیم باید افتخاری که می‌خواهیم به آن دست یابیم، تصویر کنیم و روایت کنیم بهترین مادرها، مادرهایی هستند که داستان‌های تصویرگر برای فرزندان خود تعریف می‌کنند که آینده را تصویر می‌کند. باید تصویرگری آینده را یاد بگیریم.

گفتنی است رویداد یک‌روزه «راویان افتخار» که ویژه دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم طراحی شده بود، با استقبال بیش از ۶۰۰ دانش‌آموز همراه شد.

با توجه به اهمیت مسئله فلسطین و چگونگی اثرگذاری افراد در این زمینه، قبل از شروع مباحث آموزشی عمادی از مدرسه مجازی فلسطین مطالبی را برای دانش‌آموزان بیان کرد. کارگاه سواد رسانه با تدریس محمد ناصری‌فرد، کارگاه خلاقیت و ایده‌پردازی و تکنیک‌های نوآوری در تولید محتوای جذاب با تدریس محمدعلی آقایی، کارگاه آشنایی با هوش مصنوعی و کاربردهای آن در تولید محتوا با تدریس امیر شکوهی‌نیا، کارگاه معرفی ابزارهای موبایلی برای تولید محتوای سریع و حرفه‌ای با تدریس محمد کیهانی بخش آموزشی این رویداد یک روزه بود.

در انتهای این رویداد، دانش آموزان به چند گروه تقسیم و با راهنمایی و راهبری مربی‌های خود به تولید محتوا پرداخته و آثاری تولید خود را ارائه دادند.