رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: یکی از سیاست‌های هر فدراسیونی در برنامه ریزی صحیح پیشبرد اهداف قهرمانی و توجه به نسل سازی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در اختتامیه جشنواره استعدادیابی وزنه‌برداری گفت: ابتدای صحبت‌های من معطوف می‌شود به فعال شدن و احیای کمیته استعدادیابی فدراسیون وزنه‌برداری که در رأس آن برادر بزرگوارم، قهرمان عزیز جواد نادری حضور دارند که به همراه همکاران از ابتدا با قدرت پای کار ایستادند و طرح استعدادیابی را در ۵ منطقه کشور پیش بردند تا در ایستگاه آخر، شاهد فینال این جشنواره در تهران باشیم. ما خودمان را مدیون مربیانی می‌دانیم که برای این بچه‌ها شبانه روزی تلاش می‌کنید. مربیانی که عاشقانه چراغ باشگاه‌های وزنه‌برداری را روشن نگه می‌دارند تا این بچه‌ها با هزار امید و آرزو تمرین کنند. همچنین قدردان زحمات خانواده‌های این بچه‌ها هستیم و بر خودمان تکلیف دانستیم روند پشتوانه سازی را بعد از سال‌ها توقف آغاز کنیم.

انوشیروانی افزود: یکی از سیاست‌های هر فدراسیونی در برنامه ریزی صحیح پیشبرد اهداف قهرمانی و توجه به نسل سازی است. ما امسال در مجموع ۴۰۰ دختر و پسر وزنه‌بردار را پایش کردیم در سراسر ایران و از نفرات برگزیده دعوت شد تا در جشنواره نهایی به همراه خانواده‌ها و مربیانشان حاضر باشند. ما در این جشنواره‌ها با انجام آزمون‌های منظم و علمی آمادگی جسمانی بر اساس شاخص‌های آنتروپومتریک و شاخص توده بدنی و همچنین ارزیابی اجرای تکنیک بر اساس شاخص‌های بیومکانیک و جسمانی افراد، کار را پیش بردیم.

وی گفت: در بخش دختران از ۳۵ نفر برای حضور در فینال جشنواره دعوت شد و در بخش پسران هم ۵۶ نفر حضور داشتند که بزودی اسامی نفرات منتخب اعلام خواهد شد، ضمن اینکه فدراسیون روند تمرینی تک تک این بچه‌ها را از طریق هیأت‌های استانی دنبال خواهد کرد و خانواده‌ها بدانند که ما روی همه این عزیزان تعصب داریم و قصد داریم با یک برنامه ریزی هدفمند این بچه‌ها مدیریت شوند. انشاالله از آنها در اردوهای مقطعی کوتاه مدت دعوت خواهد شد ضمن اینکه تاکید داریم از درسشان غافل نشوند. یکی از مؤلفه‌های موفقیت در آینده ارتقا تحصیلی این بچه‌هاست و آنها در کنار ورزش باید درس را هم جدی بگیرند.

انوشیروانی با بیان اینکه این جشنواره قطعاً نقطه ضعف‌هایی هم داشت عنوان کرد: یکی از نقاط ضعف این بود که در بخش دختران ۲۱ استان و در بخش پسران ۲۵ استان مشارکت داشتند و باید برویم به این سمت که مشارکت صددرصدی استان‌ها را شاهد باشیم تا انشاالله همه بیاید پای کار و هیچ ورزشکار مستعدی از قلم نیفتد. در انتها با تشکر ویژه از زحمات صدر و همکارانشان در آکادمی ملی المپیک که در کنار فدراسیون ایستادند و با ایجاد یک فضای علمی و آکادمیک، به پیشبرد برنامه‌های همه فدراسیون‌ها کمک می‌کنند. از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم بابت حمایت‌های بی دریغ‌شان تشکر می‌کنم. همینطور از مربیان دلسوز سراسر کشور و خانواده‌های محترم. امیدوارم همه این اقدامات و برنامه‌ها مسیری باشد در راستای توسعه و تعالی وزنه برداری کشور.