به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کفپوشهای لاستیکی بهترین گزینه برای کف سالن بدنسازی هستند. کفپوشهای لاستیکی که به خاطر ظاهر شیک، براق و دوام فوقالعادهشان شناخته میشوند، جزء اصلی بسیاری از سالنهای ورزشی هستند. احتمالاً شنیدهاید که کفپوش لاستیکی به دلیل ضد لغزش، ضربه گیر بودن و پوششهای بادوام کف، مناسب محیطهای ورزشی باشگاهی و خانگی است. اما واقعاً چقدر در مورد آن میدانید؟
کفپوش لاستیکی یک راه عالی برای کاهش انتقال صدا است که آن را به یک انتخاب عالی برای سالن بدنسازی تبدیل میکند. با این حال، لاستیک در عایق بندی در برابر انتقال دما نسبتاً خوب است اما اگر کفپوش لاستیکی را روی یک زیرزمین سرد قرار دهید، احساس سردی میکنید. با این حال، صدای شما در اتاقهای دیگر بسیار آرام تر به نظر میرسد.
تاریخچه کفپوش لاستیکی
استفاده از کفپوش لاستیکی در اوایل قرن نوزدهم شناخته شد، اما استفاده از آن بسیار کم بود زیرا در مقایسه با سایر پوششها برای کف زمین، آنها گران بودند و اغلب در اماکن صنعتی یا تجاری نصب میشدند. در آغاز قرن بیستم، لاستیک مصنوعی اختراع شد که باعث گسترش بیشتر این ماده و در نهایت استفاده گستردهتر از آن شد. با توجه به سوابق باقی مانده، کفپوش لاستیکی برای اولین بار در سال ۱۹۶۹ در فرودگاه فرانکفورت مورد استفاده قرار گرفت. همانطور که ممکن است بدانید، آلرژی به لاتکس نسبتاً رایج است، بنابراین یک محصول لاستیکی طبیعی در واقع برای همه ایمن نیست. اگر از یک محصول لاستیکی در مکانی استفاده میکنید که ممکن است دیگران را در معرض مواد قرار دهد، بهتر است از لاستیک مصنوعی استفاده کنید.
لاستیک مصنوعی
توصیف لاستیک مصنوعی کمی دشوارتر است زیرا به روشی فنی ایجاد شده است. لاستیک مصنوعی بدون لاتکس است، بنابراین استفاده از آن برای همه افراد بی خطر است. همچنین بسیار بادوامتر و قابل اعتمادتر از محصولات لاستیکی طبیعی است. به خاطر داشته باشید، اگرچه به نظر میرسد که لاستیک مصنوعی پر از مواد شیمیایی است، اما همان ترکیب شیمیایی لاستیک طبیعی است که فقط به صورت مصنوعی ساخته شده است.
کفپوش لاستیکی بازیافتی و کفپوش لاستیکی طبیعی بسیار سازگار با محیط زیست هستند. حتی برخی از لاستیکهای مصنوعی حاوی لاستیک بازیافتی هستند، اگرچه به فرآوری نفت نیز نیاز دارند.
کفپوشهای ورزشی برای محافظت از مفاصل وکف پای ورزشکاران در برابر تمرینهای سخت، رایجترین انتخاب در مراکز تناسب اندام است. علاقه مندان به تناسب اندام و صاحبان سالنهای ورزشی به طور یکسان آن را به دلیل تنوع در اندازهها و ضخامتها، مقاومت در برابر آب، دوام فوق العاده و سطح مقاوم در برابر لغزش دوست دارند.
کفپوش لاستیکی به شکل رول و تایلی عرضه میشود که باتوجه به نوع ورزش در ضخامتهای مختلف پیشنهاد میشود
مزایای کفپوشهای لاستیکی تایلی
نصب آسان: مهمترین تفاوت وجذابیت کفپوش مدل تایلی با رول این است که آنها دقیقاً مانند قطعات پازل به هم می رسند که میتوانید آنها را بدون چسب نصب کنید.
سبک تر از رول های لاستیکی: میتوانید به سرعت تایلی های خود را تکه تکه جابجا کنید.
جذب صدا و ضربه: برای تمرینات سخت و وزنههای سنگین، کاشیها ضربه و صدا را جذب میکنند و مفاصل شما را ایمن و سالم نگه میدارند.
تعویض ساده: اگر به یکی از کاشیهای خود آسیب رساندید، میتوانید فقط آن تیکه را تعویض کنید
مزایای رول های کفپوش لاستیکی
فوق العاده بادوام: مواد لاستیکی ضخیم در سالنهای ورزشی میتواند سالها دوام بیاورد.
نصب ساده در فضاهای بزرگ: به راحتی یک سطح بزرگ را با چند رول لاستیکی بپوشانید.
ظاهر تقریباً بدون درز: وقتی رول ها به درستی تراز شوند، درزهای کفپوش تقریباً غیرقابل تشخیص هستند. ظاهر بدون درز به ایجاد سطح بسیار یکدست کمک میکند.
جذب صدا و ضربه: رول های لاستیکی شوک زیر پا و صدای وزنهها و تجهیزات افتاده را جذب میکنند.
ضد میکروب: مواد لاستیکی در برابر آب مقاوم هستند و از تجمع باکتریها در زیر کفپوش جلوگیری میکند.
معایب رول های کفپوش لاستیکی
وزن: کفپوشهای رولی وزن قابل توجهی دارند، بنابراین در صورت نصب به تنهایی، ممکن است به کمک بیشتری نیاز داشته باشید.
کفپوش لاستیکی سالن ورزشی تجاری چقدر باید ضخامت داشته باشد؟
یک تصورغلط رایج وجود دارد که باشگاههای ورزشی به ضخیمترین کفپوش لاستیکی ممکن نیاز دارند. اکثر سالنهای ورزشی و حتی کراس فیت با ضخامت ۲۰ و ۲۵ میل بسیار مناسب هستند. برای قسمتهای دمبل ورزشگاه، اکثر صاحبان باشگاهها، تایلی سالن بدنسازی ۲۵ یا ۳۰ میل لاستیکی را انتخاب کردند. از آنجایی که تاثیر وزنههای افتاده شده باعث کاهش تکیه گاه کف در طول زمان میشود، میتوانید به راحتی تایلی های لاستیکی خود را در صورت نیاز بدون برداشتن کل کفپوش خود تعویض کنید. توجه: اگر کفپوشهای تایلی لاستیکی خود را بچسبانید، جایگزین کردن آنها چالش برانگیزتر خواهد بود.
ضخامتهای توصیه شده
۲۰ تا ۲۵ میل: محبوب ترین انتخاب برای محافظت از کف سالنهای بدنسازی شما در برابر ضربه سنگینترین دمبلها.
۳۰ تا ۴۵ میل: کفپوش لاستیکی ضخیم برای استفاده در فضای باز و پارکها.
کفپوش لاستیکی را چطور نصب کنید؟
آموزش نصب کفپوش لاستیکی شامل چندین مرحله مهم است که با آمادهسازی سطح زیرین آغاز میشود. ابتدا باید سطح نصب کاملاً تمیز و صاف باشد و هر گونه ناهمواری یا گرد و غبار از بین برود. سپس بسته به نوع کفپوش که به صورت رول یا تایلی است، اندازهگیریهای دقیقی انجام شود تا برشهای لازم برای فضاهای خاص انجام گیرد. در نصب رولها، آنها را به دقت بر روی سطح پهن و به کمک چسب مخصوص تثبیت میکنند. برای انواع تایلی، از سیستمهای قفلشونده یا چسب استفاده میشود. در هر دو روش، فشار دادن و اطمینان از چسبیدن کامل کفپوش به سطح، ضروری است تا از ایجاد حبابهای هوا جلوگیری شود. در پایان، حاشیهها و اتصالات را بررسی کرده و در صورت لزوم، اصلاحات نهایی را انجام دهید تا نصب به طور کامل و دقیق انجام شود.
چگونه کفپوش سالن ورزشی را تمیز کنید؟
هر محصول دستورالعمل خاصی در مورد تمیز کردن و نگهداری ارائه میدهد. برای شستشوی کفپوشهای ورزشی، میتوانید به طور منظم جارو کنید تا کثیفیها و زبالههای سست را پاک کنید سپس با یک محلول تمیزکننده ساده یا آب و صابون ملایم و یک دستمال ان زا نظافت کرده و بعد بگذارید خشک شود. توجه: هرگز از سفید کننده برای تمیز کردن کفپوش لاستیکی گرانولی استفاده نکنید.
چرا باید در باشگاه از کفپوش لاستیکی استفاده کنیم؟
کفپوش لاستیکی که برای پاسخگویی به نیازهای سالنهای ورزشی طراحی شده است، استقامت و جذب ضربه را ارائه میدهد. معمولاً با چسب نصب میشود و برای سفارشی سازی به صورت کاشی، رول یا تشک عرضه میشود. این گزینه کفپوش در مقابل تجهیزات سنگین، ترافیک زیاد پا و تمرینات شدید مقاومت میکند و در عین حال راحتی را برای کاربران فراهم میکند. دوام و انعطاف پذیری کفپوشهای تجاری باشگاه ورزشی، آن را به پایهای قابل اعتماد برای فضاهای تناسب اندام با اولویت عملکرد و طول عمر تبدیل میکند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.