بوشهر- مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر از شرط کیفیت و تداوم طرح‌های اشتغال اجرا شده توسط مددجویان تحت حمایت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روشن صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه سالانه حجم زیادی از فرصت‌های شغلی در کشور توسط این نهاد ایجاد می‌شود لذا کیفیت این طرح‌ها در پایداری و تداوم آن بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: به همین منظور و در راستای کیفیت بخشیدن به این طرح‌ها، مددجویان مستعد شناسایی شده توسط کارشناسان اشتغال مشاوره تخصصی داده می‌شوند و به سمت آموزش اجرای طرح و یا کاریابی هدایت می‌گردند.

وی خاطر نشان کرد: آموزش‌های تخصصی مهارتی برای آن افرادی که مهارتی نداشته باشند از طریق آموزشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و راهبران شغلی در دستور کار قرار می‌گیرد.

روشن افزود: امکان سنجی و بازدید اولیه از فضای کسب و کار و تصویب طرح توجیهی رکن اصلی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی و مهمترین نقش را در کیفیت بخشیدن به طرح‌های ایجادی اعمال می‌کند.

وی ادامه داد: در هشت ماه سال جاری حدود ۹ هزار و ۵۰۰ درخواست اشتغال در قالب طرح‌های توجیهی توسط کارشناسان این نهاد در استان مورد ارزیابی قرار گرفته است.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: بعد از دریافت تسهیلات و اجرای طرح نظارت‌هایی به‌صورت مستمر در طول پنج سال به منظور مشاوره و کمک در پایداری فرصت شغلی از طرف کارشناسان فنی اشتغال کمیته امداد صورت می‌گیرد و این امر در پیشگیری از انحراف احتمالی طرح‌ها نیز مؤثر است.

روشن بیان کرد: بعد از مشاوره‌های اولیه و تشخیص کارشناسان امداد چنانچه مددجویی توانایی ایجاد طرح را نداشته باشد، وی را به راهبران شغلی مربوطه هدایت می‌کنند و این راهبران به عنوان پشتیبان در کنار مددجویان کمک به ایجاد و پایداری طرح می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه کیفیت و پایداری طرح‌های ایجادی نقش مؤثری در درآمد خانواده‌ها دارد افزود: افزایش درآمد خانواده‌ها از طرح‌های ایجادی زمینه خروج آنها را از چرخه خدمات حمایتی فراهم می‌کند.