به گزارش خبرگزاری مهر، بسیاری از نعمتهای الهی در اختیار ماست و ما از آنها غافل هستیم و قدر و منزلت آن را نمیشناسیم و سپاسگزار آن نیستیم، زمانی که این نعمتها از دست برود، تازه متوجه میشویم که چه نعمتهای بزرگ و گرا ن بهایی را در اختیار داشتیم و امنیت ازجمله این نعمتها است که ارتباط تنگاتنگی با آسایش و آرامش یعنی همان مفهوم سعادت و خوشبختی دارد.
متأسفانه شاهدیم که برخی در جامعه با اقدامات مجرمانه نعمت آسایش و آرامش را که در پرتو امنیت به دست میآید، تحتالشعاع قرار داده و با ایجاد رعب و وحشت در میان مردم به دنبال تحقق اهداف خود هستند.
مردم چهارمحال و بختیاری ناامنی را بر نمییابند
سید محمد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری با وصف نجابت، شرافت و فرهنگ تاریخی و عمیقی که دارد از سطح امنیت بسیار بالایی نسبت به دیگر نقاط کشور برخوردار است.
وی تصریح کرد: در برخی از موارد، تعداد محدودی از ناهنجاریها که در فضای مجازی انعکاس وسیعی هم دارند، را شاهدیم اما مردم استان که به امنیت عادت دارند، این موضوع را بر نمیتابند و انتظار برخورد سریع با این موارد را دارند.
موسوی بیان داشت: مردم انتظار دارند زمینههای بروز چنین رفتاره ایی در جامعه فرهنگمدار، دستنخورده، سنتی و اصیل چهارمحال و بختیاری کاهش یابد تا احساس امنیت در بین مردم مخدوش نشود.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ما در عرصه پیشگیری و برخورد خدمتگزار مردم هستیم، کار در عرصه پیشگیری دیر بازده و همهجانبه است.
وی بیان داشت: عوامل مختلفی در خشم افراد از جنبه فیزیولوژی جسمی تا محیط خانوادگی و نداشتن مهارتهای هوش هیجانی، عدم تابآوری، مشکلات اقتصادی و… دخیل میباشد که ممکن است به وقوع جرم خشن منجر شود.
ریشسفیدان در چهارمحال و بختیاری مشکلات بسیاری را رفع میکنند
موسوی افزود: در چهارمحال و بختیاری به سبب اصالتی که وجود دارد هنوز ریشسفیدان، بزرگان و متنفذین جایگاه ویژهای دارند و میتوانند مشکلاتی را رفع کنند که ما با صدها کار اداری نمیتوانیم از پس آنها برآییم.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: غیرت معنای بسیار زیبایی دارد، اما تعریف آن نیاز به بازتعریف دارد، مردم جامعه تصور میکنند هر کسی بتواند یک نفر از طرف مقابل را مصدوم کند، غیرت بالایی دارد.
وی اضافه کرد: غیرت باید منجر به رشد و اصلاح جامعه شود، نه به یتیم کردن کودکی یا ناامن کردن محیطی، نخبگان و هنرمندان جامعه باید برای فرهنگسازی در این زمینه محتوا تولید کنند و به یاری ما بیایند.
موسوی یادآور شد: در قانون مجازات اسلامی، نزاع دستهجمعی بهعنوان یک جرم غیرقابل بخشش مطرح است و بانیان نزاع در این قانون، مجازات شدیدتری دارند.
وی با اشاره به اینکه در برخی از نقاط استان برخی به جای کمک گرفتن از قانون با سوار شدن به موج احساسات یک قوم یا طایفه، به سمت نزاع، آتش زدن اموال و انتقامجویی پیش میروند.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری از تصویب طرحی برای مقابله با این آسیبها خبر داد و گفت: در همین راستا تیمهای ویژه امنیتی به محض اطلاع از انگیزههای اینچنینی جلساتی با مسئولان انتظامی استان تشکیل میدهند و اقدامات شناسایی و پیشگیرانه را انجام میدهند.
عزم و اراده دادگستری چهارمحال و بختیاری مقابله با بیقانونیها است
وی اذعان داشت: هرکس بهطور گسترده مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی، دایر کردن مراکز فساد و فحشاء یا معاونت در آن و… شود، مفسد فیالارض شناخته شده و محکوم به اعدام میشود.
موسوی تاکید کرد: مجرمانی که شرارت را سرلوحه کار خود قرار دادهاند و تکرار جرم دارند، این موضوع را در نظر داشته باشند که عزم و اراده دادگستری این استان مقابله با بیقانونیها است و در این مورد کوتاه نخواهد آمد.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: علاوهبر نهادهای حاکمیتی، آموزش و پرورش، دانشگاهها، تریبونهای نماز جماعت و جمعه و… از خانوادهها هم انتظار میرود در کنار کلاسهای درسی، ورزشی و… که برای بچهها پیشبینی میکنند، تابآوری، جرأت، قدرت گفتن «نه» و… را هم آموزش دهند.