به گزارش خبرنگار مهر، طاهره رنجبر بعد از ظهر روز شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر از جامعه خیرین سلامت و بخصوص خیرمربوطه افزود: تا قبل از این اقدام تعداد هولتر های نوار قلب موجود سه عدد بود که حجم بالای مراجعین و درخواست نصب هولتر توسط پزشکان؛ طولانی شدن صف انتظار و نارضایتی مراجعین را در پی داشت تا اینکه به همت فردی خیر تعداد سه عدد هولتر نوار قلب، خریداری و موجب شد صفهای چند ماهه انتظار جهت نصب هولتر اکنون به حداکثر دو روز برسد.
مسئول واحد اکو در خصوص چگونگی وضعیت فعلی و تعداد هولترهای فشار خون بیمارستان تصریح کرد: همان فرد خیر؛ همزمان با اهدا سه هولتر نوار قلب؛ اقدام به اهدا دو هولتر فشار خون نیز نمود و بدین طریق مجموع هولتر های فشار خون بیمارستان به پنج عدد رسید که این اقدام خیرانه باعث تغییر صف انتظار مراجعین به حداکثر دو هفته گردیده است.
رنجبر در خصوص هولتر و کار کرد آن گفت: هولترهای قلب دو نوع هستند. یکی هولتر نوار قلب که برای ثبت ضربان قلب در بازه زمانی یک روزه تا چهار روزه انجام میشود و دیگری هولتر فشار خون؛ که دستگاه کوچک و قابل حملی شبیه فشار خونهای سنتی است که به دستور پزشک برای مدت ۲۴ یا ۴۸ ساعت جهت بیمار نصب میگردد تا تغییرات فشار خون او را در حالتهای مختلف زندگی روزمره ثبت کند و پزشک با بررسی موارد ثبت شده متوجه علت افزایش یا کاهش فشار خون و یا تغییرات نوار قلب شده و برای آن روشهای درمانی خاصی را پیشنهاد کند.
وی در خصوص باید و نبایدهای پس از نصب هولتر توسط بیمار افزود: بیمار باید تا زمانی که دستگاه به او وصل است در طول روز اتصال دستگاه را چک کرده و به انجام کارهای روزانه خود بپردازد او باید دقت کند دستگاه با آب تماس نداشته باشد به همین دلیل باید از حمام و شنا کردن بپرهیزد.
مسئول واحد اکو تاکید کرد: نکته دیگر اینکه مراقب قطع شدن اتصال سیمها از دستگاه و الکترودها در هنگام استراحت باشد به همین دلیل میبایست هنگام خواب دستگاه را به گونه ایی قرار دهد که در زیر بدن قرار نگرفته یا از بلندی سقوط نکند.
مسؤول واحد غیر تهاجمی بیمارستان انجام فعالیتهای عادی و روزمره با هولتر را بلامانع دانست و گفت: ارزش کل این پنج عدد هولتر اهدایی مبلغ ۱/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال میباشد.