بیرجند-فرمانده انتظامی شهرستان طبس گفت: مأموران پلیس جان راننده و سرنشینان خودرو واژگون شده که در داخل خودرو گرفتارشده بودند را نجات دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس حسنی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان طبس هنگام گشت زنی یک دستگاه خودرو پراید که در محور مواصلاتی طبس– عشق آباد از جاده اصلی منحرف و دچار واژگونی شده بود مشاهده کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان طبس بیان کرد: مأموران انتظامی به محض مشاهده صحنه واژگونی با اقدامی مسئولانه با استفاده از تجهیزات همراه و مهارت‌های پلیسی به سرعت راننده و سرنشینانی که در داخل خودرو گرفتار شده بودند را از خودرو بیرون آورده و ضمن هماهنگی‌های لازم در جهت اعزام مصدومان با اورژانس به مراکز درمانی اقدام کردند.

عباسی با بیان اینکه پلیس خدمتگزار و حافظ جان و مال مردم می‌باشد، خاطرنشان کرد: این اقدام به موقع و سریع پلیس موجب نجات جان راننده و سرنشینان خودرو شده و خشنودی آنان و همراهان را به دنبال داشت.

حسنی گفت: با توجه به واژگونی خودرو، از همه رانندگان می‌خواهیم که با احتیاط بیشتری در جاده‌ها رانندگی کنند و در صورت مشاهده هرگونه حادثه، بلافاصله با شماره تلفن ۱۱۰ تماس بگیرند.