به گزارش خبرگزاری مهر، عباس بابایی در مانور ستاد مدیریت عملیات زمستانی شهرداری زنجان، افزود: با خریداری ماشین آلات جدید میتوان میانگین عمر ناوگان مدیریت بحران استان را در حوزه جادهای و شهری ارتقا داد.
وی با بیان اینکه برای به روزرسانی و ارتقای وضعیت ماشین آلات دستگاههای عضو مدیریت بحران استان به تخصیص اعتبارات کلان و در سطح ملی نیاز داریم، گفت: میانگین عمر ماشین آلات شهرداری زنجان ۲۰ سال بوده که قابل قبول است و هر سال نیز هزینههایی بابت تعمیرات و نگهداری آنها صرف میشود.
با بیان اینکه عمر اغلب ماشین آلات راهداری زنجان به ۲۸ سال رسیده است، گفت: هم اکنون ۱۳۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین برای طرح زمستانی در راهداری استان وجود دارد که در حال بازسازی و تعمیرات است.
مدیر کل مدیریت بحران استان زنجان خاطر نشان کرد: به تازگی ماشین آلات جدیدی به سایر دستگاههای امدادی استان نظیر هلال احمر و اورژانس وارد شده است که امیدواریم این مهم در سال آینده روند بهتری داشته باشد.
بابایی با اشاره به فرارسیدن فصل سرد سال و لزوم آمادگی دستگاهها در این زمینه، افزود: مدیریت بحران به عنوان دستگاه اصلی عضو ستاد مدیریت بحران پیگیر برگزاری طرحهای زمستانی دستگاههای عضو ستاد است.
وی با بیان اینکه از جمله دستگاههای مهم برای مدیریت بحران در حوزه شهری، شهرداری است، اضافه کرد: مدیریت شهری باید تمهیدات لازم را برای مدیریت و کنترل حوادث غیرمترقبه از جمله بارش برفهای سنگین و پیشگیری از ایجاد معضلات شهری را اتخاذ کند.
مدیر کل مدیریت بحران استان زنجانبا بیان اینکه شهرداری باید برای بازگشایی معابر و خیابانها و تسهیل در تردد مردم هنگام بارش برف تدابیر لازم را بیندیشد، ادامه داد: در خارج از شهر هم اداره کل راهداری استان، وظیفه بازگشایی راهها در تمامی آزادراهها و جادههای شهری و روستایی بر عهده دارد.
بابایی با اشاره به نقش پلیس در این زمینه، گفت: این نیرو به ویژه پلیس راهور نیز در طرح زمستانی نقش آفرین است و با حضور مستمر خود در سطح جادهها از بروز خسارات و مشکلات احتمالی جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه مدیریت بحران یک دستگاه ستادی است که وظیفه هماهنگی، کنترل و نظارت بر دستگاههای اجرایی را بر عهده دارد، گفت: در صورت نیاز از کمک دستگاههای متولی امر برای پیشبرد کارها استفاده میشود.