به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه اسماعیلی در کارگاه آموزشی توجیه قوانین و مقررات حوزه ایثارگری که برای مشاوران ادارههای کل دستگاههای اجرایی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: مشاوران امور ایثارگران با دغدغهمندی و بدون هیچ چشمداشتی در جهت رفع مشکلات جامعه ایثارگران در دستگاههای اجرایی تلاش میکنند که زحمات آنها قابل تقدیر است.
وی افزود: عنوانی که مشاوران امور ایثارگران در دستگاهها دارند کار را برای آنها سخت کرده، زیرا به بهترین عزیزان جامعه ارائه خدمت میکنند.
این مقام مسئول ادامه داد: مشاوران ایثارگران در دستگاهها، بازوی کمکی بنیاد شهید و امور ایثارگران محسوب میشوند زیرا به جامعه ایثارگران خدمات ارائه میدهند و مشکلات آنها را بررسی و برطرف میکنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: مشاوران ایثارگران در دستگاهها برای ایثارگرانی که مشکلاتی در اجرای قوانین برای آنها به وجود آمده، تبصرههای قانونی پیدا کنند تا دغدغههای آنها برطرف شود.
مشاوران ایثارگران گرهگشای مشکلات ایثارگران
اسمعیلی گفت: مشاوران برای ایثارگرانی که از قوانین مطلع هستند و در رفع مشکلاتشان تلاش میکنند، شنونده خوبی باشند تا با ارائه مشاوره درست در جهت رفع مشکلات آنها گامی مؤثر برداشته باشند.
وی افزود: برخی ایثارگران که از قانون مطلع نیستند، ریشه مشکلات را شناسایی کرده و قوانین را به آنها توضیح داده و مشاوره ارائه دهند تا با اتخاذ بهترین راهکار مشکلاتشان برطرف شود.
این مقام مسئول ادامه داد: برخی مشکلات ایثارگران با هماهنگی درونبخشی دستگاههای اجرایی قابل حل است، لذا مشاوران با نقش صیانتی و نظارتی در دستگاهها میتوانند گرهگشای مشکلات این عزیزان باشند.
اهتمام مشاوران ایثارگران در اجرای طرح سپاس
وی بیان کرد: برنامههای مختلف فرهنگی از جمله یادوارههای شهدا توسط دستگاههای اجرایی برگزار میشود که از مشاوران انتظار میرود در این مراسمها نقش داشته و متولی اصلی اجرای آنها باشند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به طرح سپاس دیدار با خانوادههای شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: این دیدارها در دستور کار مشاوران باشد و در اجرای آنها با همکاری مدیران دستگاهها همت کنند.
اسمعیلی افزود: مشارکت برخی از مدیران دستگاههای اجرایی در طرح سپاس نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده که این مهم زیبنده آنها نیست.
این مقام مسئول گفت: دیدار با جامعه ایثارگران بار مالی سنگین ندارد و بیشتر دلی انجام میشود لذا مدیران و معاونان در انجام این مهم همت داشته باشند.
مشاوران ایثارگران پیگیر امور ایثارگران
وی بیان کرد: هر ایثارگری که به دستگاه اجرایی مراجعه میکند مشاوران تصور کنند که خانواده آنها مراجعه کرده لذا هر کاری که در توانشان است انجام دهند تا مشکلاتشان را با پیگیریها مداوم برطرف کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: ایثارگرانی که در دستگاههای اجرایی آزمون دادند، مشاوران پیگیر امور این عزیزان باشند و اگر مشکلی دارند، برطرف کنند تا جذب دستگاه شوند.
اصلاح قوانین حوزه ایثارگری
در ادامه این کارگاه آموزشی، کارشناس مسئول حقوقی بنیاد در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را تشریح کرد و از مشاوران خواست تا پیشنهادهای خودشان را در جهت اصلاح قوانین حوزه ایثارگری به بنیاد ارائه دهند تا با تصویب آنها بسیاری از مشکلات این قشر معظم جامعه برطرف شود.
وی عدم ضمانت اجرایی قوانین را از مهمترین مشکلات جامعه ایثارگران برشمرد و گفت: مشاوران هر پیشنهادی که قابلیت اجرایی دارد، در این راستا ارائه دهند تا تدابیر لازم جهت رفع این مشکل اتخاذ شود.
تبصرههای پیشنهادی بنیاد در قانون پیشنهادی بودجه سال ۱۴۰۴
این مقام مسئول همچنین تبصرههای پیشنهادی بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت تصویب و اضافه شدن در قانون پیشنهادی بودجه سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد.