به گزارش خبرنگار مهر، نورالله حسینی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اجرای طرحهای آبزی پروری در حوزه شیلات در استان تهران نشان از ظرفیتها و پتانسیلهای مناسب آبزی پروری دارد.
وی ظرفیتهای کلان آبزیپروری در استان تهران را مورد اشاره قرار داد و افزود: این ظرفیتها استان تهران را به یکی از قطبهای مهم تولید انواع آبزیان تبدیل کرده است و میتواند سالانه بخش بزرگی از نیاز بازارهای داخلی و خارجی را تأمین کرده و ارزآوری زیادی داشته باشد.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: تولید بیش از ۹ هزار تُن انواع ماهیهای پرورشی از نوع سردابی مثل قزل آلا، ماهیان گرمابی مثل آمور فیتوفاگ و بیگ هد و کپور معمولی و با اشتغالزایی مستقیم بیش از سه هزار نفر در زمینه آبزی پروری در استان تهران نشان از ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه و مناسب آبزی پروری در استان تهران دارد.
حسینی ادامه داد: همه فکر میکنند استان تهران یک استان صنعتی و مصرف کننده و با آب و هوای آلوده است که تولیدات دیگر استانها را مصرف میکند این در حالی است ظرفیتهای کلان آبزیپروری در استان تهران این منطقه را به یکی از کمنظیرترین مناطق کشور در حوزه شیلات و آبزیان تبدیل کرده است، به طوری که از نظر پرورش ماهیان زینتی حائز رتبه برتر و مقام دوم تولید و پرورش ماهیان زینتی در کشور است.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در استان تهران علاوه بر ماهیان خوراکی و زینتی، سایر گونههای آبزی نظیر زالوی طبی، جلبک دریایی و چند گونه مختلف از گیاهان آبزی و آرتمیا و مرجان و شقایق دریایی نیز پرورش داده میشود.