به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پور محمدی ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، اظهار کرد: در شأن حضرت زهرا آیات فراوانی نازل شده و سوره کوثر نیز از جمله عظمت این بانوی مکرمه است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی بیان کرد: خداوند در سوره شریف کوثر اینگونه تعبیر میکند که ای پیامبر به تو عطای بزرگی کردیم و به تو امتیاز پ عنایتی ویژه دادیم.
دبیر جامعه روحانیت مبارز ابراز کرد: آنچه از لغت کوثر تعبیر میشود برکت فراوان است و از ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان خیر کثیر شناخته شده و مقصود سوره کوثر از این بابت است.
وزیر اسبق کشور تصریح کرد: اگر جامعهای بخواهد از برکت فراوان و آثار مطلوب برخوردار شود، باید به مسأله خانواده و نسل فرهیخته اهتمام داشته باشد و مصداق آن اهل بیت علیهم السلام هستند.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: اگر جامعهای بخواهد به کمال برسد، باید به موضوع تربیت نسل خود توجه داشته باشد و اینکه بحث خانواده و فرزند و تربیت و نسل فرهیخته مورد توجه سلامت اجتماعی است همواره یک مسأله جدی بوده که از آن غفلت شده است.
وزیر دادگستری دولت یازدهم عنوان کرد: غالب گرفتاریها به دلیل غفلت از خانواده و نقش زن در جامعه است، زیرا آنها اصلی ترین نهاد اجتماعی هستند.
حجت الاسلام پور محمدی اذعان کرد: برخی فکر میکنند که جمهوری اسلامی ایران دچار چالش زنانگی شده است ولی ما از زنان شایسته و کانون خانواده برخوردار هستیم و حضور زنان و مادران جریان انقلاب را فراگیر کرده و انقلاب نیز آن را در اعماق لایه اجتماعی تعمیق داد و تحول ایجاد کرد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی یادآور شد: تمدن بر اساس کمال انسانی شکل میگیرد و ادیان نیز بر اساس عواطف و باورها آنها را به پیش میبرد و انقلاب نیز مدعی این امر است.
دبیر جامعه روحانیت مبارز گفت: انقلاب اسلامی به دنبال گمشده حیات طیب و کمال انسان است ولی دنیا همواره سعی بر متجلی کردن لذت در جهان دارد.
حجت الاسلام پور محمدی اظهار کرد: دنیا و جوامع غربی میخواهد ما را در چالش فیزیکی قرار دهد و تفکر و احساس و عواطف را از انسان بگیرد و زن را کوچک بپندارد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی بیان کرد: جامعه ایرانی از ظرفیت والایی برخوردار است ولی در دنیای پر چالشی قرار داریم و غرب در تلاش است تا به باورها و اندیشههای طیب خدشه وارد کند زیرا میخواهد غیر ارزشها را ارزشی کند.
وزیر دادگستری دولت یازدهم ابراز کرد: انسان میتواند در یک هم افزایی زندگی کند که این امر در گرو مکاتب ادیان و مذاهب اسلامی و این یک مسأله جدی است و اولین مسأله امام خمینی نیز وحدت بود که این امر نیاز در اولویت مکاتب ادیان و مذاهب قرار دارد.
حجت الاسلام پور محمدی تصریح کرد: نسخه هم زیستی تمدنی را امام خمینی تدوین کرد و راه حل همزیستی مذاهب را نمایان کرد و این نسخه حیات بخش و اساسی است که نسل پاک و خانواده نیز از جمله این مقوله است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب یک نهاد بزرگی است که از دل حوزه علمیه برخواسته است، گفت: آنچه بین مذاهب اتفاق میافتد مورد تنفر ایادی استکبار و شروران عالم است.
وزیر اسبق کشور عنوان کرد: آمریکا و اسرائیل و موالی آنها مصمم هستند تا یک کشمکش درون دینی و بین مذاهبی ایجاد کنند و این امر را از طریق مختلف محقق کردند و داعش نیز از جمله این موارد است.
حجت الاسلام پور محمدی اذعان کرد: امروز همینه رژیم صهیونیستی فرو ریخته و انقلاب اسلامی نقشه تحمیلی و انحرافی مستکبران را بهم ریخت و خنثی کرد ولی امروز متوجه عمق این مسائل نیستیم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران باید از آسیبها مصون بماند چراکه یک تحفه آسمانی و الهی است و همه باید در اعتلا و پیشرفت آن اهتمام داشته باشیم.
وزیر دادگستری دولت یازدهم خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت صنعتی و فناوری و اقتصادی در دنیا مطرح است و این امر را آمریکا و جوامع غربی نیز به آن معترف هستند.