به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله حبیبی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد بیان کرد: هویت مذهبی دانش آموزان باید تقویت شود و نماز یکی از شاه کلیدهای این اتفاق مهم است لذا باید زیرساختهای آن به ویژه در مدارس که کانون تربیتی هستند مهیا شود بتوانیم این مهم را با برنامهریزیهای خوبی که در حوزه پرورشی صورت میگیرد تحقق بخشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان به توسعه و تجهیز هنرستانها به ویژه هنرستانهای فنی و حرفهای اشاره و عنوان کرد: سیل جمعیت دانش آموزان به سمت هنرستانها است و با توجه به اینکه امتحانات پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار میشود مایل دانش آموزان برای ورود به هنرستانها بسیار زیاد شده است بنابراین باید زیرساختها را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه امسال در فصل ثبت نام بسیار مشکل داشتیم، افزود: دانش آموزانی که علاقمند بودند به هنرستان بیاید فضای کافی وجود نداشت یا اگر بود در رشته مورد علاقه آنها فضای کافی نداشتیم و ممکن بود دانشآموز در رشته دیگری ثبت نام کند، رشتهها متقاضی یکسانی نداشتند و فصل ثبت نام با سختی گذشت.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: در چند سال اخیر ۱۶۰ هنرستان جدید اضافه کردهایم و ناچار شدیم در برخی از مدارس جابجایی مدرسهای انجام دهیم، با این اتفاقات امسال دانش آموزان را سامان دهی کردیم اما قطعاً سال آینده برای ثبت نام دچار چالشهای جدی هستیم.
حبیبی ادامه داد: صنعت باید در کنار ما قرار گیرد تا هنرستانهای جوار ایجاد شود، همچنین نیروهای ماهر آنها دانش آموزان را آموزش دهند و از سوی دیگر هنرجوها در فضای آنها قرار گیرند که کمک میکند دانشآموز همراه با تحصیل خودکار هنری را یاد بگیرد.
وی عنوان کرد: اگر دانش آموزان به سوی رشتههای فنی و حرفهای بروند اتفاقات خوبی رخ میدهد، کاهش رشتههای نظری را خواهیم داشت و میانگین استان رشد خواهد کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: همچنین دانش آموزان نیز دیگر ناچار نیستند به رشتههای انسانی یا ریاضی که به آنها علاقهای ندارند بروند و در رشتههای مورد علاقه خود راحتتر تحصیل میکنند، اگر در خوزستان که استانی صنعتی است این اتفاق بیفتد کار بزرگ انجام شده است.
حبیبی بیان کرد: البته برخی از صنایع نیز کنار ما آمدند و کمک کردند امسال رشتههای متفاوت و متنوعی ایجاد کردیم اما نیازمند است برای سال آینده از همین الان برنامهریزی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه جمعیت دانش آموزی خوزستان بسیار است، تصریح کرد: برخی مدارس امکان دو شیفت شدن ندارند همچنین هنرستانها به دلیل اینکه فنی حرفهای هستند و کلاسهای آنها ۸ ساعته است امکان دو شیفت شدن ندارند.