به گزارش خبرگزاری مهر، بحث آبرسانی هوشمند و نگهداشت فضای سبز منطقه ۲۲ در عرصههای جنگلی و محلی یکی از مهمترین برنامههای اصلی در دوره مدیریت قبلی منطقه به شمار میرود و با روی کار آمدن مدیریت جدید در این منطقه این مهم بیش از پیش در حال پیگیری خواهد بود.
با تلاشهای صورت گرفته طی یکسال گذشته و دغدغههای زیادی که در زمینه تنشهای آبی موجود، ضعف درختان و سرایت انواع بیماریهای واگیردار به برخی از درختان که ناشی از عدم آبیاری و تأمین آب در عرصههای جنگلی وجود داشت در حدود ۳۱ کیلومتر خط لوله آبرسانی جدید و اصلی در سطح منطقه کار شده و مشکل آب بوستان جنگلی چیتگر با ایجاد خط انتقال آب به طول ۳ هزار مترمربع جهت کاشت و بازپیرایی بیش از ۵۰ هزار اصله درخت صورت گرفته است. همچنین برای بهسازی و تقویت فضاهای سبز منطقه گونههای گیاهی مقاوم به تنشهای آبی و دمایی جایگزین گونههای قبلی شده است.
تقویت خطوط آبرسانی و تغییر مسیر ریل گذاری فضای سبز از آب به پساب تصفیهخانههایی که سالها در این منطقه به هدر میرفت و بعضاً آمیخته به فاضلابهای شهری یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این زمینه بود. در حال حاضر بوستان چیتگر از منابع آبی خوبی برخوردار است و با راه اندازی تصفیه خانههای لوکال و استفاده از پسابهای موجود و منابع زیرزمینی شرایط مناسبی برای کاشت انواع درختان و متناسب با اقلیم جغرافیایی منطقه مهیا شده است.
به گفته معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۲ در حال حاضر تعداد ۸ هزار درخت خشک در این بوستان شناسایی شده و شرایط لازم جهت کاشت بیش از ۶۰ هزار درخت در آن وجود دارد.
ایمان گودرزی با اشاره به اقدامات زیرساختی مهمی که در حوزه فضای سبز در منطقه ۲۲ انجام شده گفت: با احداث ۳۱ کیلومتر خط لوله، مشکل آب رسانی عرصه جنگلی لتمال نیز از طریق پساب حل شده و تنها ۸۰۰ کیلومتر دیگر جهت بهره برداری کامل از این خطوط باقی مانده است. در این بین مشکل ۵ ساله آبشار تهران نیز که زمانی بخشی از جنگل لتمال بوده و به دلیل وجود آبنمای زیبای آن به این اسم نامیده شده حل و فصل و این آبنما من بعد با منابع دائمی پساب روشن خواهد ماند.
وی تصریح کرد: در آیندهای نزدیک شاهد افتتاح و بهره برداری یک تصفیه خانه دیگر در بوستان چیتگر خواهیم بود و با آماده سازی و بسترهای لازم شاهد کلنگ زنیهای خوبی در حوزه فضای سبز در منطقه ۲۲ خواهیم بود.