شهرکرد-استاد حوزه و دانشگاه گفت: رسانه‌های خودی باید روایت اول را به دست بگیرند و فرصت تحریف را به دشمن ندهند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدرضا فتحی امروز پنج شنبه در جمع شرکت‌کنندگان دوره بانوان مجاهد، پیشروان جهاد تبیین استان چهارمحال و بختیاری گفت: به وجود فضا مجازی شبهه‌ها از نظر کمی و کیفی متفاوت‌تر از گذشته شده است.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت تبیین به صورت چهره به چهره ادامه داد: اگر جهاد تبیین در فضا حقیقی انجام شود علی‌رغم وجود تنش‌ها تأثیر بسیار زیادی بر مخاطبان دارد.

وی با بیان اینکه محبت، استدلال‌های منطقی و قبول ضعف‌ها در جهاد تبیین باید در نظر گرفته شود، افزود: شرایط امروز جامعه می‌طلبد در فرصت‌های مختلف با افراد مختلف جامعه گفت‌وگو و تبیین انجام شود.

فتحی با بیان اینکه ضد انقلاب روایت‌ها را برخلاف حقیقت و سریع بیان می‌کند، اضافه کرد: رسانه‌های خودی باید روایت اول را به دست بگیرند و فرصت تحریف را به دشمن ندهند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه ضد انقلاب از اعتراضات و بستر موجود برای روایت دلخواه خود استفاده می‌کند، اذعان کرد: در جهاد تبیین باید دردها، مشکلات روز و معیشت مردم دیده و فهمیده شود تا مردم بتوانند گفت‌وگو را ادامه دهند.

وی بیان کرد: حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) ۲ الگو موفق جهاد تبیین هستند زیرا یک حکومت و یک طرز فکر را به چالش می‌کشند.

فتحی عنوان کرد: امروز کسانی که جهاد تبیین می‌کنند باید از مسائل روز تحلیل و جمع‌بندی داشته و شبهات ذهنی خودشان به صورت منطقی حل شده باشد تا بتوانند تبیین را به خوبی انجام دهند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله کشور جهاد تبیین است، تصریح کرد: اگر تبیین به خوبی انجام شود اوضاع منطقه روبه جلو حرکت می‌کند.

وی یادآور شد: در همه مسائل مهم کشور از جمله انتخابات، حجاب و دیگر موارد باید عموم مردم با تفکر انقلابی همراه شود که این مهم به جز با انجام جهاد تبیین امکان‌پذیر نیست.

فتحی با بیان اینکه جهاد تبیین تلاش فراوان در مقابل تحریف انجام شود، کرد: باید بیانات رهبر انقلاب در هر حوزه‌ای مطالعه و تحلیل شود تا خط درست را پیدا کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: فرم جهاد تبیین باید به شکلی باشد که به توده مردم نزدیک شد و محتوا تبیین باید مسائل مردم باشد. وی خاطرنشان کرد: برای انجام جهاد تبیین باید مشخص شود نقاط ضعف و قوت حاصل چه تفکرهایی است.