امام جمعه شهرکرد گفت: ۸۰ درصد قانون حجاب معرفتی، نقد و آموزشی است، این قانون باید برای مصلحت جامعه اسلامی محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرکرد اظهار کرد: جوانان گوش و چشم را از نامحرم بگیرند و به یک زندگی پاک مشغول شوند، وقت خود را به تحصیل و شغل بپردازند تا به مرحله ازدواج برسند.

وی بیان داشت: اگر ارتباطات با نامحرم که در فرهنگ غرب توصیه می‌شود، آرامش‌بخش بود باید جامعه غربی سالم‌ترین جامعه باشد؛ اما جامعه غربی از جنایات و وحشی‌گری پُر است.

امام جمعه شهرکرد مطرح کرد: امام صادق (ع) می‌فرمایند: مراقب دختران و خانواده خود باشید ارتباطات باز بی فایده است و از حرص بشر نمی‌کاهد، جوانی که مزه گناه را نچشیده راحت‌تر می‌تواند پرهیز کند اما اگر یک بار مرتکب گناه شد لذتی ایجاد می‌شود که به سختی می‌تواند ترک کند.

وی افزود: کسی که مبتلا به گناه شود حریص‌تر می‌شود؛ باید پدرها مراقب خانواده و رفت و آمدها باشند امام صادق (ع) می‌فرمایند: "این رفتار لازمه یک زندگی صحیح است".

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به تدوین قانون حجاب گفت: قانون حجاب ۸۰ درصد آن معرفتی، نقد و آموزشی است؛ ما پیشاپیش از رئیس جمهور خواهش می‌کنیم این موضوع برای مصلحت جامعه اسلامی و خیر و مصلحت محقق شود، خیرخواهان مملکت این طرح را تصویب کردند به محض تحقق این موضوع به یاری امام زمان (عج) این مسئله در سطح کشور انجام شود؛ به زودی خیر و برکت شامل جامعه ما می‌شود.

وی با اشاره به ۱۶ آذر روز دانشجو یادآوری کرد: ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ یک اتفاق تأسف بار در دانشگاه تهران افتاد و چند نفر از دانشجویان بی‌گناه به شهادت رسیدند؛ قشر دانشجو یکی از مهم‌ترین اقشار جامعه ما است زیرا دانشجویان آینده سازان این مملکت هستند.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی برای قشر دانشجو چه تعریف و تحسین‌هایی بیان فرمودند، گفت: قشر دانشجو مهم است چون عصاره زندگی مردم ما هستند و برای زمام داری آینده سرزمین ما آماده می‌شوند.

وی با اشاره به طمع دشمنان برای فریب و نفوذ در میان صفوف دانشجویان، گفت: باید بالاترین سرمایه‌گذاری‌ها برای قشر دانشجویان باشد، مسئولین فکر اساسی برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که راهنمایی نسل آینده را برعهده دارند، داشته باشند، از هر جهت برای تحصیل، راحتی و پیشرفت آنها تلاش کنند و در کنار ترقیات علمی، اجتماعی و شغلی باید به فکر ترقیات معنوی این قشر نیز باشیم‌.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی مطرح کرد: در تمام دانشگاه‌ها از نظر علمی و معنوی برای تربیت دینی کوشش شود.

وی به ۱۸ آذر سال ۱۳۷۰ اشاره و خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی ایران و عراق سازمان ملل مسئول جنگ را دولت عراق اعلام کرد؛ ملت ایران ۸ سال تحت ظلم و ستم صدام جنایتکار و کشورهای زورمند بودند اما کشور ایران به برکت جوانان و ایمان ملت ایران قهرمانانه مقاومت کرد و افتخار آفرید.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه از عزاداری‌ها در ایام فاطمیه بسیار لذت بردم و به این عزاداری‌ها افتخار کردم، مطرح کرد: به کوری چشم دشمنان مجالس عزاداری و ارادت مردم متدین که در این مجالس پا می‌گذارند و کسانی که این مجالس را برپا می‌کنند، قابل تحسین هستند.

وی در ادامه گفت: مجالس عزاداری صدیقه اطهار) (س‌) الهی است، افراد دست‌اندرکاران باید هنرمندانه برنامه سازنده و آموزنده در این مجالس داشته باشند، محبت اهل بیت انسان را به رشد می‌رساند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با بیان اینکه مجالس عزاداری را باید تقویت کرد و به شکوه و جلال مجالس بیافزاییم تا مسیر را گم نکنیم، گفت: با غفلت و گناه کسی به رشد نرسید، اسلام موافق شادی حلال و به دنبال آن خوشبختی واقعی است؛ خوشبختی واقعی در شراب، کشف حجاب و خودنمایی نیست آنها انسان را از خدا و انسان دور می‌کند.