مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در مورد برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اظهار کرد: یکی از عمده‌ترین دلایلی که شهرداری تهران به سمت برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی پرداخت توجه ویژه به قانون هوای پاک در همین راستا و با توجه به آلودگی هوای تهران شهرداری به سمت خودروهای برقی برای ناوگان تاکسیرانی پایتخت رفت.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد محرک‌ها در تولید آلاینده‌های گازی مؤثر هستند و خودروهای سواری هم سهم ۳۷ درصدی را دارند باید به برقی‌سازی خودروهای پایتخت توجه داشت؛ از سوی دیگر تاکسی‌های تهران پیمایش بالایی دارند به همین منظور سازمان تاکسیرانی شهر تهران با توجه به رویکرد شهردار پایتخت در این دوره از مدیریت شهری برقی‌سازی را دنبال کرد.

مالکی همچنین با توجه به نوسازی ناوگان تاکسی‌های پایتخت گفت: در این دوره از مدیریت شهری ۸۰۰۰ تاکسی نوسازی شد. در سال ۱۴۰۳ نیز در ۸ ماهه ابتدای سال معادل کل ۱۴۰۲ ما نوسازی ناوگان تاکسیرانی را به صورت برقی و غیر برقی داشتیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی شهر تهران گفت: همچنین در حوزه نوسازی تنوع پیشنهادی به رانندگان تاکسی در زمینه نوسازی ناوگان فرسوده از یک خودرو به ۴ خودرو افزایش پیدا کرده است که امروز دو خودرو برقی و دو خودرو غیر برقی در حوزه نوسازی ناوگان تاکسیرانی وجود دارد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بر اساس یک توافق‌نامه بین شهرداری تهران و یکی از صندوق‌های کارآفرینی، ۱۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۸ درصد به رانندگان تاکسی برای نوسازی خودروی تاکسی اعطا می‌شد که این مبلغ در حال حاضر افزایش دو برابری داشته است اما با توجه به افزایش قیمت خودروهای داخلی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران باید تدابیر جدیدی را در این زمینه بیاندیشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: امروز ۱۷۲ دستگاه خودرو برقی در پایتخت در حال فعالیت هستند و به زودی شاهد افزایش تعداد خودروهای برقی در حوزه ناوگان تاکسیرانی در پایتخت خواهیم بود.

مالکی همچنین در مورد حوزه فعالیت خودروهای برقی در سطح شهر گفت: سعی خواهیم کرد تا خودروهای برقی تاکسی پایتخت در نقاطی که بیشترین تعداد آلودگی را دارند اقدام به فعالیت کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی شهر تهران در مورد تعداد جایگاه‌های شارژ خودروهای برقی در سطح شهر گفت: در حال حاضر ۱۷ جایگاه در سطح تهران مشغول فعالیت هستند و تا پایان سال شاهد افزایش این تعداد جایگاه خواهیم بود.

مالکی همچنین با توجه به پروژه برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی در پایتخت گفت: پروژه برقی‌سازی یک پروژه بزرگ ملی است و فقط مخصوص شهرداری تهران نیست از سوی دیگر نسبت به برقی‌سازی خودروهای تاکسی در همه کشورهای پیشرفته دنیا دنبال می‌شود؛ البته باید توجه داشت که حوزه برقی‌سازی تاکسی‌های پایتخت نیازمند حمایت دولت محترم است و بدون کمک دولت می‌توان این پروژه را موفق دانست.