رشت- رئیس پلیس فتای گیلان از برگزاری پنجمین پویش کودکان سایبری در استان خبر داد و گفت: این پویش با هدف افزایش آگاهی خانواده‌ها ودانش‌آموزان درباره چالش‌ها و تهدیدات فضای مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ امیرحسین نقی مهر ظهر یکشنبه در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه از برگزاری پنجمین پویش کودکان سایبری در استان خبر داد و گفت: این پویش برنامه مشترکی بین پلیس، آموزش و پرورش، صدا و سیما و دیگر دستگاه‌های مرتبط است که با هدف افزایش آگاهی خانواده‌ها و دانش‌آموزان درباره چالش‌ها و تهدیدات فضای مجازی راه اندازی می‌شود.

رئیس پلیس فتای گیلان با بیان اینکه این برنامه به دنبال ارتقای نقش مدارس و سکوهای محتوایی در ایمنی کودکان و نوجوانان است، کودکان و دانش آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هدف اصلی پلیس در این راستا را آموزش‌های لازم به این گروه سنی برای چگونگی مواجهه با تهدیدات فضای سایبر و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها عنوان کرد.

سرهنگ نقی مهر یکی دیگر از اهداف فرعی برنامه پویش کودکان سایبری را افزایش آگاهی خانواده‌ها برای کاهش شکاف دیجیتال عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از خانواده‌ها، والدین به دلیل عدم آموزش و آشنایی با فضای دیجیتال نمی‌توانند به خوبی از فرزندان خود در برابر خطرات این فضا محافظت کنند، تصریح کرد: این موضوع می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی به کودکان و نوجوانان شود که پلیس فتا به دنبال تقویت این آگاهی و ایمنی در جامعه است.

نقی مهر با بیان اینکه پویش «کودکان سایبری» به بررسی افزایش ایمنی سایبری کودکان و مسئولیت‌پذیری سازمان‌های مربوطه در این زمینه می‌پردازد گفت: پویش کودکان سایبری از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ آذرماه در رشت برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه در سال‌های گذشته نیز در سطح استان گیلان و کشور اجرا شده و امسال با هدف افزایش آگاهی و مسئولیت‌پذیری در این حوزه، به شکل متمرکزتری برگزار می‌شود.

سرهنگ نقی مهر از آموزش و پرورش به عنوان نقطه کانونی در برگزاری اینگونه یاد کرد و گفت: آموزش و پرورش سالن‌های بزرگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی دانش‌آموزان در نظر گرفته است و این دوره‌ها با همکاری آموزش و پرورش سازماندهی شده و هدف از آن ارائه آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان با سنین مختلف است.

وی با بیان اینکه پلیس فتای گیلان در بحث کشفیات جرایم در سطح کشور مقام اول را دارا است به شهروندان توصیه کرد برای پیشگیری از جرم در فضای مجازی لینک پیامک‌های ارسالی مشکوک را باز نکنند و اگر مبلغی از آنان توسط اینگونه لینک ها کسر شد برای پیگیری بصورت حضوری به پلیس فتا مراجعه کنند.