به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود عطارزاده در نشست خبری سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که امروز ۱۹ آذرماه در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امسال بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه با حمایت وزارت علوم در محل بینالمللی نمایشگاههای بین المللی برگزار میشود.
رییس ستاد برگزاری نمایشگاه پژوهش و فناوری دانشگاه و سرپرست مدیریت امور ازمایشگاههای دانشگاه تهران افزود: در این نمایشگاه ۹۴ دستاورد فنی دانشگاه تهران عرضه و از ۶ دستاورد جدید رونمایی میشود.
دکتر محمدرضا نقوی دبیر اجرایی سی و سومین نمایشگاه هفته پژوهش با بیان اینکه در هفته پژوهش از ۷۹ پژوهشگر و فناور برگزیده در دانشگاه تهران تجلیل میشود، ادامه داد: از بین آنها ۱۰ نفر برگزیده کتابهای برگزیده هستند و همچنین از اعضای در ۴ بخش از اعضای هیئت علمی برگزیده تقدیر خواهد شد.
وی ادامه داد: امسال برای اولینبار منتخب جایزه دکتر علی محمدی را خواهیم داشت. فراخوان این جایزه در سطح کل کشور فراخوان صورت گرفته و یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب شده است.
به گفته دبیر اجرایی سی و سومین نمایشگاه هفته پژوهش؛ یک نفر برای رساله برگزیده و یک نفر در بخش پایان نامه برگزیده خواهند شد. همچنین یک کارشناس اجرایی نمونه، ۲ برگزیده از دانشگاه علوم پزشکی تهران و آزمایشگاه نمونه کارگاه نمونهها و ... نیز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و برای اولینبار ۹ فناور نمونه تقدیر خواهند شد.
دکتر علیرضا بدیعی، مدیرکل ارتباط جامعه و صنعت دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: در جشنواره پژوهش و فناوری ۹ مجری برتر ارتباط با صنعت و قراردادهای برتر ارتباط با صنعت خواهیم داشت.
وی درباره تعداد قراردادها و حجم قراردادها با صنعت گفت: دانشگاه تهران در این زمینه رشد داشته است. علاوه بر آن اثرگذاری خوبی که جامعه انتظار دارد را داشته است. طبق آمار ما سال ۹۸ تا سال گذشته (۱۴۰۲) در مجموع در سال ۱۳۹۸؛ ۳۰۰ قرار داد داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۳۷۰ قرارداد رسید.
بدیعی گفت: همچنین مبلغ قرار داد در سال ۹۸ برابر با ۹۵ میلیارد تومان بود که سال گذشته به ۲۶۱ هزار میلیارد تومان رسید، امسال تا پایان مهرماه رقم قرارداد برابر با ۲۱۵ هزار میلیارد تومان است و ۵۰ درصد این مبالغ به حساب دانشگاه آمده است.