رشت _ سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: تداوم جشنواره‌ های بومی محلی برای توانمندسازی معلولان در دستور کار است.

محمد حسن‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت برپایی جشنواره بومی محلی توانبخشی مبتنی بر جامعه روستایی در گیلان اظهار کرد: برپایی چنین جشنواره‌هایی منجر به گشایش و رونق اقتصادی و معیشتی برای توانخواهان در روستاها و مناطق دوردست می‌شود.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه ایجاد نشاط اجتماعی در عرصه‌های مختلف منجر به رضایت عمومی می‌شود، گفت: برپایی جشنواره‌ها برای معلولان یک ضرورت مهم برای ایجاد نشاط اجتماعی است.

حسن‌پور با تاکید بر لزوم توسعه پایدار در مناطق روستایی اضافه کرد: ضمن توجه به توسعه شهری باید به توسعه پایدار روستایی هم توجه کرد.

وی با اشاره به بروز آسیب‌های اجتماعی متعدد در جامعه افزود: ایجاد شور و نشاط اجتماعی در کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند و نقش‌آفرین است.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به تبعات نابهنجار افسردگی و اختلالات روانی بیان کرد: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی منجر به افزایش اعتماد عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود و این مهم در بین توانخواهان بیشتر صدق می‌کند.

حسن‌پور با بیان اینکه نگاه‌ها به جامعه معلولان باید تغییر کند، گفت: گفتمان و سبک زندگی اجتماعی باید به سمت توانمندسازی معلولان پیش برود و این مهم با برپایی جشنواره‌های مختلف برای این جامعه هدف قابل تحقق است.

وی با اشاره به فرضیه برابری انسان‌ها در عالم بشریت افزود: افراد در توانمندی‌ها، مهارت‌ها، قابلیت‌ها و همچنین میزان تقوا از هم پیشی می‌گیرند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از برپایی چندین جشنواره بومی و محلی در این استان خبر داد و بیان کرد: تداوم جشنواره‌های بومی محلی برای توانمندسازی معلولان در دستور کار است.