به گزارش خبرنگار مهر، بابک سوری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲، از منابع داخلی پارک ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات و از منابع خارجی نیز ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات بین واحدهای فناور پرداخت شد.
وی به میزان اشتغال در سال ۱۴۰۲ پرداخت و افزود: میزان هدفگذاری ایجاد اشتغال در سال گذشته بین واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان هزار و ۲۰۰ نفر بود چرا که تزریق منابع بخوبی اتفاق افتاد.
تأمین زمین برای توسعه پارک علم و فناوری از نیازهای اساسی است
وی یادآور شد: یکی از نیازهای وجودی پارکها تخصیص زمینآور است تا واحدهای فناور ایجاد شوند، از ابتدای تأسیس این پارک در کردستان در سال ۱۳۹۲ این موضوع به تعویق افتاد و قرار شد یازده هزار زمین واگذار شود اما به دلیل وجود معارض محقق نشد.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان یادآور شد: در حال حاضر دو قطعه زمین به میزان ۲۵ هکتار جانمایی شده که در حال طی روند استعلامگیری است تا بعد از آن در شورای برنامهریزی تصویب و به پارک واگذار شود.
سوری اضافه کرد: با اختصاص این زمین میتوان شاهد ایجاد واحدهای فناور در استان بود.
وی با بیان اینکه خدمات مشاورهای، آموزش و شرکت در نمایشگاه توسط پارک علم و فناوری انجام شده است، افزود: ساختمان نور پارک علم و فناوری سنندج و مرکز رشد شهرستان مریوان در ۶ طبقه به ساختمانهای پارک علم و فناوری افزوده شده است.
وی خاطر نشان کرد: سعی براین است موضوع اراضی پارک تا پایان سال جاری حل شود و زمین به پارک واگذار شود تا پارک علم و فناوری نیز از سطح سه به سطح ۲ برسد.
تخصیص ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع داخلی و خارجی به شرکتهای دانشبنیان
سوری اذعان کرد: امسال هفت میلیارد تومان از منابع داخلی پارک برای شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته است که در مجموع ۴۳ میلیارد تومان نیز در سالجاری تسهیلات تأمین اعتبار شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان اضافه کرد: هدفگذاری اشتغال در استان برای هزار و ۵۰۰ نفر بوده و اشتغال پاره وقت نیز به میزان ۴۲۰ نفر ایجاد شده است.
سوری با بیان اینکه در حوزه ستادی پارک سعی شد اقداماتی انجام دهیم که از همه ظرفیتها و تنوع آرا و عقاید بهره ببریم، اذعان کرد: در تمام فرآیندهای پارک تلاش شده از خود شرکتها در این حوزهها استفاده کنیم.
وی افزود: در حال حاضر پارک علم و فناوری استان روی ریل درست و راهبرد درست قرار گرفته است.
وی اذعان کرد: در هر شهرستانی که ۲۰ واحد فناور تشکیل شود و فضایی دولتی در اختیار پارک قرار گیرد زمینه ایجاد پارک علم و فناوری در شهرستان مهیا میشود.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان اذعان کرد: در حوزه بینالمللی فعالیتهایی انجام شده و فروش محصولات واحدهای فناور انجام میشود.
سوری با بیان اینکه کردستان استانی مرزی است و میتواند بازاری در فرای مرز برای محصول شرکتهای دانش بنیان فراهم کند، افزود: این مهم کمک ارزشمندی به توسعه پارک علم و فناوری خواهد بود.
وی یادآور شد: برپایی نمایشگاه محصولات فناور ایران را در سلیمانیه عراق پیگیری خواهیم کرد که به دنبال دریافت مجوز و اقدامات آن هستیم.
وی اضافه کرد: سعی براین است که کردستان را به مبدا صادراتی محصولات واحدهای فناور کشور به عراق تبدیل کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان اذعان کرد: ایجاد کارگزاری دائمی پارک علم و فناوری استان کردستان در سلیمانیه را پیگیری خواهیم کرد تا صادرات به عراق انسجام داشته باشد.