قم- رئیس روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکنون نزدیک به ۷۵۰ کتاب درسی، منبع دانشگاهی و کتاب‌های دانشگاه فرهنگیان را بر اساس اسلامی سازی تدوین کرده است.

محمد سلیمی در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان قم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مهمترین مأموریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با قدمتی ۴۰ ساله تولید محتوای درسی در راستای اسلامی سازی برای دروس دانشگاهی است.

رئیس روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان کرد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکنون نزدیک به ۷۵۰ کتاب درسی و منبع دانشگاه و در حال حاضر کتاب‌های دانشگاه فرهنگیان توسط این پژوهشگاه تدوین شده است.

وی با بیان اینکه درس نامه‌های رشته کارشناسی علوم قرآنی توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تهیه و تدوین شده است، ابراز کرد: در حال حاضر ۱۱ گروه پژوهشی در سه پژوهشکده مشغول به فعالیت هستند.

سلیمی اضافه کرد: در پژوهشکده علوم اجتماعی رشته‌هایی نظیر مدیریت، اقتصاد، علوم سیاسی و جامعه شناسی و رشته‌هایی نظیر علوم قرآنی، تاریخ اسلام، حقوق و فلسفه ذیل پژوهشکده علوم اسلامی و رشته‌ها روانشناسی، علوم تربیتی و خانواده ذیل پژوهشکده علوم رفتاری در حال فعالیت هستند.

رئیس روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عنوان کرد: یک رویداد دوسالانه کتاب علوم انسانی داریم که نخستین دوره آن در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و آثار و مقالات برگزیده تجلیل می‌شوند.

وی عنوان کرد: دبیرخانه ملی ساماندهی مسائل فرهنگی و اجتماعی حاشیه نشین در کلان شهرها به عنوان یک مأموریت ملی با توافق وزارت کشور و وزارت علوم به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه محول شده است.

سلیمی اذعان کرد: در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی حاشیه نشین در کلان شهرها دو پروژه از سوی پژوهشگاه انجام شده که آنها شامل دفتر تسهیل گری منطقه امین آباد در سال ۱۳۹۷ و پروژه‌ای در هرمزگان می‌شود.

رئیس روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: ما یک مرکز نوآوری نیز داریم که خدمات اجتماعی دانش بنیان را طراحی می‌کند و استارتاپ و واحدهای فناور را در حوزه علوم انسانی شناسایی و حمایت می‌کند.