تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

همدان _ رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ مأموریت انجام می‌شود گفت: ۱۱۱ بیمار قلبی و عروقی با خدمات اورژانس استان نجات یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا شکوهی در جمع خبرنگاران در سالن جلسات اورژانس با بیان اینکه مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث استان با ۶۵ پایگاه شهری و جاده‌ای، یک پایگاه هوایی و یک پایگاه بانوان خدماتی را به بیماران و مصدومین ارائه می‌دهد اظهار کرد: در این مرکز چهار پایگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک اتاق عمل سیار فعال است.

وی با بیان اینکه در این مرکز ۵۴۰ نیروی انسانی ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات درمانی به بیماران و مصدومین هستند گفت: نیروها شامل پزشک، کارشناس پرستاری، کارشناس فوریت پزشکی، کارشناس هوشبری و کارشناس عمل هستند.

رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تمام آمبولانس‌های اورژانس استان مجهز به تجهیزات پزشکی روز دنیا هستند افزود: تمام تلاش ما این بود که تجهیزات پیشرفته‌ای وارد استان شود تا خدمات به موقع و مناسبی ارائه دهیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر روزانه یک‌هزار و ۲۰۰ تا یک‌هزار و ۵۰۰ تماس توسط بیماران یا همراهان آنها با مرکز ارتباطات و کنترل عملیات اورژانس استان برقرار می‌شود و از خدمات مشاوره‌های پزشکی، دارویی و پرستاری بهره‌مند می‌شوند.

شکوهی به انجام ۲۷۰ تا ۳۰۰ مأموریت و ارائه خدمات درمانی در طول روز توسط نیروهای اورژانس اشاره کرد و گفت: طی هفته گذشته ۷ هزار و ۵۲۴ مورد با مرکز اورژانس تماس گرفته شده که یک‌هزار و ۵۲۷ مورد منجر به انجام مأموریت شده است.

وی با بیان اینکه در طول یک هفته ۱۱۱ مورد به بیماران قلبی _ عروقی خدمات ارائه شده است اضافه کرد: در صورت نیاز به اعزام بیماران به خارج استان نیز یک دستگاه جت فالکون سازمان اورژانس در تهران مستقر است و هماهنگی لازم در استان صورت می‌گیرد تا در کمترین زمان ممکن بیمار منتقل شود.

رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان حفظ امنیت نیروها را مهم برشمرد و آن را یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: گاهی شاهد درگیری همراهان بیمار یا مصدوم با نیروهای اورژانس هستیم و نمی‌توانند کنترلی روی رفتار خود داشته باشند، در صورتی که تمام تلاش آنها حفظ جان بیمار و مصدوم است.

وی با بیان اینکه لازم است آموزش‌هایی در زمینه حفظ خونسردی همراهان بیمار در جامعه صورت گیرد و اجازه دهند نیروهای اورژانس هنگام حوادث کار خود را انجام دهند عنوان کرد: آسیب زدن به تجهیزات نیز خدمت‌رسانی را دچار اختلال می‌کند و تا برگشت این وسیله به چرخه فعالیت، ممکن است برخی در یک منطقه آسیب ببینند و از خدماتی محروم شوند.

شکوهی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با وجود آموزش‌های فراگیر به جامعه، همچنان شاهد مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس هستیم گفت: با این اقدام بیماران واقعی با مشکل مواجه می‌شوند که علاوه بر برخورد قضائی با این افراد، باید آموزش‌های لازم در این زمینه افزایش یابد.