کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمانشاه گفت: طرح ساماندهی خیابان مدرس با دو هدف ساماندهی خیابان مدرس به عنوان مرکز شهر کرمانشاه و بزرگترین مرکز اقتصادی غرب کشور با 60 پروژه عظیم اقتصادی در حال اجراست.

بهرام اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: از 40 سال پیش تاکنون، طرح ساماندهی خیابان مدرس که از میدان آزادی تا میدان جهاد را در بر می گیرد در دستور کار شهرداری کرمانشاه قرار گرفته اما تا سال 83 اقدام موثری انجام نشده است.

 

وی افزود: از سال 83 برای پیگیری جدی این طرح سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمانشاه تشکیل و برای اجرای پروژه های محدوده سه راه نواب تا چهار راه مدرس بودجه ای از محل اعتبارات فاینانس تخصیص یافت که پس از آزاد سازی املاک توسط این سازمان و همکاری مسئولان ذیربط این طرح وارد مرحله اجرایی شد.

 

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: برای اجرای این طرح، خیابان مدرس به 60 پروژه تقسیم  شد که عمق نفوذ هر پروژه 50 متر است و به صورت کاربری های تجاری، خدماتی، اداری و فرهنگی احداث خواهد شد.

 

اسماعیلی ادامه داد: در این راستا، سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمانشاه با دو مشاور بین المللی قرار داد بسته و در حال تهیه و مصوب نمودن طرح بر اساس اهداف مصوف در مراجع قانونی ذیربط است.

 

وی در تشریح بیشتر اهداف تعیین شده جهت ساماندهی خیابان مدرس گفت: برای رسیدن به دو هدف عمده ساماندهی خیابان مدرس و تبدیل آن به بزرگترین مرکز اقتصادی غرب کشور، 60 پروژه در دست اجراست که یکی از این پروژه ها مجتمع تجاری فیروزه غرب با عرصه ای حدود چهار هزار متر مربع، جنب مسجد جامع است.

 

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمانشاه ادامه داد: این مجتمع با زیر بنای حدود 50 هزار متر مربع به صورت چهار طبقه پارکینگ طبقاتی و پنج طبقه مجتمع تجاری با واحدهای بزرگ به صورت فروشگاه های زنجیره ای در دست احداث است که با توجه به محدودیتهای ساختمانهای اطراف آن که به ثبت ملی رسیده اند مانند تکیه بیگلر بیگی، ساختمان های گل عنبر، کزازی و مسجد جامع، شش طبقه از این مجتمع به صورت زیر زمین ساخته خواهد شد.

 

وی در خصوص مالکیت این پروژه و میزان اعتبار لازم جهت احداث آن گفت: مالکیت زمین این پروژه در اختیار شهرداری کرمانشاه و ستاد اجرای فرمان امام خمینی(ره) است که به صورت مشارکتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی با هزینه ای بالغ بر 220 میلیارد ریال در دست احداث است.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این پروژه در دو فاز اجرا می شود که عملیات گود برداری و فوندانسیون فاز اول آن به پایان رسیده و در حال حاضر عملیات تهیه و نصب اسکلت پروژه و سازه های نگهبان آن در دست اجراست.