قوچان- کلنگ احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی زائران به نام «امام حسین (ع)» با حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در قوچان زده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر پنجشنبه کلنگ احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی زائرین به نام «امام حسین (ع)» با حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، مسئولین شهرستان در قوچان زده شد.

مسئولان باید خود را از مردم جدا ندانند

حجت الاسلام علیرضا هراتی مطلق، امام‌جمعه قوچان در مراسم کلنگ زنی این پروژه با انتقاد از نحوه حضور استاندار در قوچان و عدم توجه کافی به مشکلات مردم، اظهار کرد: حضور شبانه استاندار در قوچان به نظر بنده توهین به مردم این دیار بود و مسئولان باید با دیدی بازتر و در روز، مشکلات را بررسی کنند.

امام‌جمعه قوچان با اشاره به اینکه استاندار باید به‌مانند سفرش به زادگاه خود، نیشابور، با تمام معاونین و ظرفیت‌های استانداری به قوچان می‌آمد، گفت: باید از نقاط مختلف شهر سرکشی کند تا مشکلات واقعی مردم را مشاهده کند، نه اینکه تنها به کارخانه دوچرخه‌سازی سر بزند که این موضوع دغدغه اصلی مردم نیست.

وی همچنین به مسائل بهداشتی و درمانی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: بیمارستان ما در حال حاضر با کمبود کیت‌های آزمایشگاهی مواجه است و جان بیماران درخطر است، یکی از بیماران به دلیل نبود متخصص بیهوشی جان خود را از دست داد که امیدوارم این مسائل را به استاندار منتقل کنید تا اوضاع بیمارستان را بررسی کند.

هراتی مطلق در ادامه به وضعیت صنایع شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی شماره یک ما با تعطیلی بسیاری از صنایع مواجه است و شهرک صنعتی شماره دو نیز تنها یک بیابان است و مسئولان باید مشکلات واقعی صنایع را ببینند و راهکارهای عملی برای حل آن‌ها ارائه دهند.

امام‌جمعه قوچان تأکید کرد: ما در جمهوری اسلامی ایران هستیم و مسئولان باید خود را از مردم جدا ندانند و همه ما از دل همین مردم بیرون آمده‌ایم و باید به مشکلات آن‌ها رسیدگی کنیم.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به پروژه‌های در حال اجرا، گفت: امیدواریم این مجموعه فرهنگی که قرار است خدماتی به زائران ارائه دهد، سرنوشت آن مانند پروژه‌های نیمه‌تمام همچون مجتمع فرهنگی هنری قوچان نشود.

گفتنی است؛ پروژه مجتمع خدماتی رفاهی شهرداری قوچان با زیربنای ۳ هزار مترمربع و اعتبار اولیه ۱۲ میلیارد تومان مصوب شده است که شامل یک مسجد به مساحت حداقل ۲۵۰ مترمربع به همراه ۳۰ چشمه سرویس بهداشتی و ۱۰ چشمه حمام خواهد بود.در این پروژه دو سالن ورزشی ویژه برادران و خواهران هر یک به مساحت ۳۰۰ مترمربع اجرا خواهد شد.